MVVM WPF C#

Tags:    mvvm wpf

Hej jeg er i gang med at udvikle en wpf applikation i c# (visual studio). Jeg har læst lidt om mvvm design mønster og overvejer at bruge det. jeg er lidt forvirret omkring det. er der nogen der kan hjælpe mig med det? evt vise et eksempel fx. en simple lille login side.





1 svar postet i denne tråd vises herunder
0 indlæg har modtaget i alt 0 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Jeg vil tro, at hvis du vil bruge MVVM, skal du have fat i en databinding view model, fx AngularJS, med mindre du vil køre dit site på helt statiske URLs.
AngularJS er Model-View-Whatever, fordi du kan hente alle typer af MV* gennem den, fx direkte til database via kald, eller gennem controllers, disse kan også ligge direkte i selve JS-koden som "view-model/controller" osv... Jeg har brugt ordet "controller" her fordi nogen udviklere bruger alligevel controllers i MVVM, som en bagdør, når noget logik skal udføres.

http://www.codeproject.com/Articles/567376/ConnectingplustoplusDatabaseplusUsingplusAngularJS

Men i ægte MVVM, vil man have et fuldstændigt clean UI uden business logic og en database som indeholder alle data, alle fejlmeddelelser, alle meddelelser til slutbrugeren, alle scenarier. Din C# vil afvente brugerens valg.

Jeg synes der er en rigtig god post på Stack omkring det:
http://stackoverflow.com/questions/667781/what-is-the-difference-between-mvc-and-mvvm

Her er en visning af en survey med MVVM:
https://msdn.microsoft.com/en-us/library/gg430857(v=PandP.40).aspx






Indlæg senest redigeret d. 21.10.2015 13:53 af Bruger #21263
t