SMS API DOKUMENTATION

Tags:    php

Søger en SMS API Dokumentation til et booking påmindelses system er der nogen som kender nogen billige her i landet som kan hjælpe mig med denne dokumentation.Skal være på Englesk også til 20-30 øre pr sms kun i Danmark. kunne være fint!.



Indlæg senest redigeret d. 24.10.2015 17:45 af Bruger #21230
8 svar postet i denne tråd vises herunder
2 indlæg har modtaget i alt 2 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato

SMS API Dokumentation til et booking påmindelses system

hvilke booking påmindelses system ??,
er det et system der er lavet i feks wordpress (addon) eller ???
hjemmelavet system eller noget færdigt produceret og documenteret

documentationen kommer da helt an på hvilke gateway du har valgt, hver sin udbyder har hver sit API og dermed documentation
har du prøvet denne google
https://www.suresms.com/dk/?gclid=CMawzrq728gCFeXUcgodiVoPiA
https://www.inmobile.dk/loesning/sms-gateway/?gclid=CP3gj-a728gCFerDcgodYCoBvg
http://www.bulksms.com/products/sms-api.htm
http://sms.curanet.dk/api/docs/

prøv at google php sms gateway api denmark free

Skal være på Englesk

hvorfor ??, det er måske ikke dig der skal lave det.
selvom det meste nok er på engelsk




Niels jeg sender sig dig en E-maile! Jeg er super glad og taknemlig overfor at du gider hjælpe ??Jeg har scriptet / kildekoden i løbet af ugen regner jeg med. Jeg vil med glæde bruge jeres SMS API da jeg kan se det er billigt! og ikke har de store summer penge at jonglere rundt med desværre.



Appointment Scheduler Fra PHPJabbers. Ronny. Vil gerne havde den over på en anden der billigere de skal havde 50øre på sms og man skal købe måndligt 100stk og man kan ikke gemme til næste måned hvis man køber en api sms key hos dem Så skal man minimum købe 100 sms og ikke genbruge dem. Så tænker på at bruge en anden udbyder...? Og enten hjælper de selv med at udvikle over til en anden ellers finder jeg selv på en løsning det skulle ikke være så svært selv at implementering ved du noget omkring dette.?



Indlæg senest redigeret d. 24.10.2015 18:31 af Bruger #21230
Hvad med at prøve frostens, til 17 øre pr SMS i Danmark :)?

Og uden abonnement eller oprettelse.

http://frostsms.dk



Nogen der ville kunne hjælpe ændre på det php jabbers script til frost sms api key istedet for deres fra phpjabber frost det ser billig . .. Nogen der kan danne sig et indtryk af hvor langt tid det vil tage tænker købe udvikler scriptet til 1000 kroner her snart nemlig.. Tror i det vil være svært for mig selv at implemtere det i deres system? På forhånd tak!! Ronny og Kevin

Deres system kan i se frontend samt backend på her https://www.phpjabbers.com/appointment-scheduler/



Indlæg senest redigeret d. 24.10.2015 21:14 af Bruger #21230
Holdet fra phpjabber siger at det vil koste mig ekstra 1200kroner for at få frost sms over på de siger at det lidt svært fordi landkode er seperat? og at der skal tilføjes ekstra kode til systemet.. Nu mit spørgsmål til jer om i kender nogen systemet hvor jeg kan gøre det billigere på hvor jeg måske vil kunne klare integrationen selv skal være til et bookingsystem til en frisør jeg skal jo selv være med til at udvikle det men det til en ven så jeg får ikke det store for det og hvis jeg skal bruge phpjabbers så har jeg allerede brugt 2200kroner hvis jeg skal havde en anden udbyder sms api måske nogen der kender noget smartere jeg kan gøre her systemet til hjemme har jeg tænkt mig bruge det danske sitemagic cms system som er udviklet af Jimmi Thomsen. tak skal i havde håber i kan hjælpe mig og fint med de dokumentationer i har sendt mig.



Indlæg senest redigeret d. 25.10.2015 09:15 af Bruger #21230
Tor - Send mig en email på support@frostsms.dk så kigger vi på det. Hvis det bare er ændring i dit script for at du kan bruge frostsms.dk så kan vi gøre det uden beregning. Men skal der kodes ekstra så kan det godt være at det vil koste lidt mere - men nok ikke 1200 kr :)

Det bør ikke være svært fordi landekode er seperat da der findes funktioner i PHP som kan læse de 1-3 første tegn. Og hvis du KUN sender til danmark så tager det længere tid at uploade filen end rette i den hvis man ved hvor der skal rettes.



t