Vi søger en backend programmør

Tags:    php mysql javascript html css

Er du backend programmør??
Vi er et team på 3 mand som søger en backend programmør til et super spændende projekt. ?Vi har nu været i gang i nogle få måneder og står klar med en alfaversion. Derudover har risikovilligkapital vist sin store interesse i at investere i markedsføringsdelen i vores projekt.

Hvem er vi?
Vi er 3 unge gutter - Frederik Clay 20 år som er frontend programmør og går på RTS, Fadi Bunni 20 år som er frontend programmør og går på DTU, og Jeg Mathias Flindt 21 som arbejder fuldtid i projektet. ??
Vi arbejder i Roskilde, Smørum og KBH.

Hvad går det ud på??
Vores projekt hedder mydeed og er et selvstændigt erhvervsnetværk. Dvs, du kan finde arbejde, skabe arbejde og skabe dit eget netværk af kunder eller andre.?Du kan både fungere som søger eller udbyder efter eget behov. ?Vælg overemne, kategori og underemne, hvorefter du kan benytte dig af debatforummet og feedback forummet indenfor det valgte emne. ?Du kan finde kunder i nærheden af dig selv, lære af hinanden, arbejde online, frivilligt eller for penge. ?Man har sin egen profil, som man kan udfylde med diverse oplysninger samt sine kvalifikationer.

Kvalifikationer:
Php, mysql, javascript, html og css.?
Vi har indbyrdes forskellige kvalifikationer i teamet, som gør samarbejdet mere effektivt, så hvis du vil indgå et samarbejde med os, ser vi frem til, samt glæder os til at følge med i dit arbejde.

Hvad får du ud af det?
Et godt sammenhold, mulighed for at kode nye spændende ting hver dag, samt massere af erfaring og inspiration.?
Synes du at det lyder interessant??Kunne du tænke dig at være en stor del af et kick ass team som deler visioner og globalt set tror på at dette kan blive stort.?Skal lige understreges at dette er frivilligt indtil vi kommer til at tjene på det…?Vi alle er med til at bidrage med nye idéer og andet, så der er rig mulighed for at du ikke kommer til at kede dig(:
Du skal være klar til at gå all in og bruge det meste af din tid på at arbejde, med os andre.
Hvis du synes at det lyder spændende kontakter du mig ”Mathias Flindt” på (mobil 61 46 20 10) ?Har du andre spørgsmål kan du ringe, eller skrive en mail til mydeed.mydeed@gmail.com?Vi glæder os til at høre fra dig ((:
?
MVH?
mydeed teamet? :)



2 svar postet i denne tråd vises herunder
0 indlæg har modtaget i alt 0 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Fed ide!



Fed ide!


Tak Jonatan ((:



t