Hjælp til Eksamensopgave C#

Tags:    c# programmering

Hej. Jeg er 23 år og studerende på Aalborg Universitet.

Jeg skal op til en eksamen i grundlæggende C# Programmering, hvor der er nogle emner jeg skal igennem, hvor jeg derefter skal programmere en simulation af en Tennis Turnering som en eksamensopgave. Jeg har tidligere dumpet dette fag, idet jeg har meget svært ved det, og derfor søger jeg en der har stor viden omkring C# til at kunne hjælpe mig med at programmere dette program, samt lære mig om det undervejs.

Mht. Til eksamensopgaven er jeg tidligere blevet fortalt af programmøre, at der er meget "basic" i forhold til hvad der generelt bliver arbejdet med.

Vi følger en hovedebog der hedder C# For Students (Bell & Parr). Jeg forestiller mig, at jeg læser op til et emne
før en eventuel møde med en behjælpelig programmør, hvor vi så i nogle timer ad gangen kan programmere sammen skridt for skridt, indtil alle emner er tildækket og programmet færdigt. Jeg har en deadline til aflevering af programmet 12. August, 2016.

Lønnen kan vi snakke om og det er timelønsbaseret. Jeg har desværre ikke en stor indsigt i, hvor meget prisen normalt ligger på. Men som sagt er jeg villig til at diskutere det.

Det skal siges, at jeg på nuværende tidspunkt har base i Aarhus eller Aalborg, men lokation burde ikke være et større problem medmindre der er nogle der bor i udlandet :D Og det samme gælder hvor undervisningen skal foregå.

Det er disse emner der skal tildækkes:

- OOP Introduction
- Methods -- the Basic Building Blocks
- Objects in OOP
- Classes in OOP
- Inheritance in OOP
- Lists and Arrays
- Polymorphism, Abstract Classes, and Interfaces
- Exception Handling
- File I/O and Database Communication
- File, Test and Documentation

Det skal siges at tennis turnerings programmet har visse krav det skal overholde (jeg kan sende dette dokument, hvis der er interesse for det), og der er også et dokument der understreger nogle viden spørgsmål som jeg helst skal kunne efter vores arbejde.

Hvis der er nogle programmør derude der kan hjælpe og er interesseret i dette er i mere end velkomne til at kontakte mig på:

53688581
arshad.stud@gmail.com
aaba13@aau.dk

På forhånd tak

mvh.

Arshad1 svar postet i denne tråd vises herunder
0 indlæg har modtaget i alt 0 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Har sendt dig en mail. Din aau.dk mail lader ikke til at virke?t