Hjælp til arkitektur

Tags:    arkitektur

Hejsa

Jeg er ved at tænke over hvordan jeg kan lave en arkitektur der i sin enkelthed skal dække over 3 forskellige siders indhold.
I store træk vil data for de tre steder vedligeholdes et sted, og beregninger og struktur vil være ens for de tre sider.
Meningen er at der vil være nogle default data som vil være ens for de tre sider, og så vil der være forskellige tilpasninger til hver side's indhold.
Udseendet vil være forskellig, men det skal også være muligt at lave "specialiseringer" til hver sides indhold.
Ved at lave alt default så vil det være nemt at få data ud til alle tre sider, men de steder det vil være nødvendigt at lave en specialisering i tekster eller billeder.

Nu er problemet så "blot" jeg ikke har en god ide til hvordan min arkitektur skal strukturere alle mine data.
Derfor håber jeg nogen af jer kloge hoveder har lidt input eller ideer til hvordan det eventuelt kan laves?

Det vil f.eks. være samme firma-data der skal præsenteres fordelt på tre sider, og man vil så kunne skrive en ny tekst som vil flette data ind i på hver sin måde. Det er for at ramme forskellige kundetyper på hvert site, så teksterne og billederne nemt kan rettes til.
Ved at have "default" data er at hvis man laver et nyt firma der skal præsenteres så kan det nemt komme ud alle steder uden at skulle oprette det 3 gange. Så når man finder nye tekster til en kundegruppe er det nemt at tilføje en specialisering.



t