Hvordan fungerer EDB priser?

Tags:    datalist produkter

Hvordan henter man produkt data fra forskellige forhandlere? til bagefter at sammenligne de produkter.

Og hvordan holder man de produkter opdateret hverdag ?

ER DER EN TEKNIK MAN BRUGER TIL DET?



Indlæg senest redigeret d. 05.10.2016 14:49 af Bruger #8114
Man anvender et såkaldt product feed, som udbydes af de enkelte forhandlere/affiliate netværk:

Product Feed on Wikipedia



Jeg har arbejdet en masse med produktfeeds i forbindelse med siden idegryden.dk, og det er mere kompliceret end man lige skulle tro - det endte faktisk med at brugen af feeds helt blev skrottet (vi opgav at holde styr på 500.000+ produkter) til fordel for manuel indtastning.

Måden det fungerer på er at du får en .xml-fil (typisk) som så indeholder al den information du har brug for, og den loader du så ind i den side, f.eks. via et Wordpress Plugin eller et system du selv koder.
Feedet får du fra et af de affiliate-netværk du oprettet dig på.

At gøre det på en måde som edbpriser er en udfordring - de er så store at webshopsne laver feedsne i præcis det format edbpriser beder dem om, og selv sender dem ind. Den størrelse når du nok næppe.

Men der er ret meget at lære i bare at arbejde med feeds, så det er bare om at prøve sig frem, det er meget learning by doing



jep, som de andre skriver er EDB priser en affiliate side, så de får kommision, hver gang de henviser dig til en butik og du køber noget.

De har sikkert en lang række feeds, blandt andet fra affiliate netværks - ellers også har de fået lov at srape butikkernes sider for priser osv...



t