Slette efter dato?

Tags:    php mysqli

<< < 12 > >>
User
HeidiG @ 02.08.17 10:45
Jeg vil gerne lave en funktion (til mig selv), hvor jeg kan slette alle poster i en tabel som er ældre end f.eks. 30 dage.

Hvordan er det jeg skal flette det ind her?
Fold kodeboks ind/udKode 




12 svar postet i denne tråd vises herunder
1 indlæg har modtaget i alt 1 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
http://dev.mysql.com/doc/refman/5.5/en/date-and-time-functions.html#function_date-add

start med først at lave denne sql i phpmyadmin, for at se om det er det du forvendter der kommer ud
SELECT * FROM sogning WHERE DATE(dato) < DATE(DATE_SUB( NOW(), INTERVAL 30 DAY) )

hvis det er det rigtige så burde du kunne slette med denne

$sql = "DELETE FROM sogning WHERE DATE(dato) < DATE(DATE_SUB( NOW(), INTERVAL 30 DAY) )";


hvad format er din dato felt ?? char eller date, skal være date format 2017-08-02


coden er ikke tested

Med Venlig Hilsen
Ronny Olsen
http://olsensweb.dk

Indlæg senest redigeret d. 02.08.2017 11:27 af Ronny Jørn Olsen
User
HeidiG @ 02.08.17 11:37
Jo, den skriver det ud som den skal. Tak :)

Hmm - når den virker i phpadmin, hvorfor virker den så ikke på min side?

Fold kodeboks ind/udKode 





Indlæg senest redigeret d. 02.08.2017 11:46 af HeidiG
burde den også gerne gøre, du kan rense coden helt ned til dette
Fold kodeboks ind/udKode 



Med Venlig Hilsen
Ronny Olsen
http://olsensweb.dk

User
HeidiG @ 02.08.17 12:36
Men den virker ikke.

Har uploadet en helt tom side - hvor der kun er sat koden ind.
Men den sletter ikke.

I PHPadmin virker det, og har også prøvet at generere php koden derfra - men det gør ingen forskel.





mangler der ikke en slut parantes ?? skal være
Fold kodeboks ind/udKode 



du kunne overveje at udskrive hvor mange rækker du sletter før du sletter dem

Fold kodeboks ind/udKode 



Med Venlig Hilsen
Ronny Olsen
http://olsensweb.dk

Indlæg senest redigeret d. 02.08.2017 12:58 af Ronny Jørn Olsen
User
HeidiG @ 02.08.17 13:10
Ved ikke om der mangler en slut parentes. Men det gør ingen forskel. Den vil ikke slette.

Kan det være noget med hvordan siden henter dato?
Når det nu virker i phpadmin





hvor er det lige slut " er sat ??
Fold kodeboks ind/udKode 


Med Venlig Hilsen
Ronny Olsen
http://olsensweb.dk

User
HeidiG @ 02.08.17 13:23
Fold kodeboks ind/udKode 




hvorfor har du dette med ??
$bes_id = $_GET['bes_id'];
og
<?
}; // afslutter whileloopet
?>


burde bare være
Fold kodeboks ind/udKode 



Med Venlig Hilsen
Ronny Olsen
http://olsensweb.dk

User
HeidiG @ 02.08.17 14:25
Ja det er overflødigt. Men ikke det som laver fejlen desværre.

Synes det er underligt. Jeg må jo overse et eller andet. Kan bare slet ikke se hvad det skulle være



Indlæg senest redigeret d. 02.08.2017 14:33 af HeidiG
<< < 12 > >>
t