Hjælp til forbedring af webdesign

Tags:    seo html php webdesign

Hej udvikleren,

Jeg er netop blevet færdig med at redesigne min hjemmeside, som i kan se her: https://moneybanker.dk/. Jeg har brugt rigtig meget tid på at redesigne sitet og tilføje AMP til siden. Har I nogle indvendinger til, hvad der eventuelt kunne forbedres? - Det er altid rart at få flere meninger om ens arbejde :-)

Jeg glæder mig til at læse jeres konstruktive kritik og (forhåbentligt) rosere.
Jeg vil gøre mit bedste for at følge op på alle jeres kommentarer, på forhånd tak til alle, som hjælper med at gøre hjemmesiden bedre :-)5 svar postet i denne tråd vises herunder
0 indlæg har modtaget i alt 0 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Hej Tina.

Super flot og overskuelig side du har. Den er så omfattende, og har allerede masser af seo juice, så jeg næsten ikke kan tro, at du er helt alene om den:-) Jeg kan godt lide farverne på siden og dropdown menuen for at få flere valgmuligheder. I det hele taget har jeg ikke så meget kritisk at sige om den. Nu vi er i gang, kan det være du også vil give lidt feedback på min side: https://www.dengodestol.dk/ Den er ikke nær så omfattende som din side:-/ I andre må også endelig komme med ris eller ros.

ThomasGanske fin og overskuelig hjemmeside, du har fået lavet dig. Farverne er fine og strukturen virker nem og ligetil. Du kan måske rykke din fine brugerbedømmelse (4,9 ud af 5) op i headerne for på den måde at skabe mere tillid. Hvilket CMS er siden sat op i?Tak for inputs. Det er wordpress. Det kunne være en god pointe, så folk også ser det med det samme.Det er en super fin side, og den minder lidt om en anden side jeg er i gang med at lancere https://www.akasse-eksperten.dk/.

Jeg kan rigtig godt lide farvevalget, og ellers er den super brugervenlig.Jeg synes den ser ganske fin ud. :) Simple is great er mit motto, og det synes jeg du følger fint på siden. :)t