WordPress til Umbraco (cloud)

Tags:    wordpress

Er der nogle, der kan give en meget groft estimat på, hvor meget det koster at "eksportere" en simpel WordPress hjemmeside til Umbraco (cloud) - Hjemmesiden kan ses her ( https://clickin.dk/ )

Blot en informationshjemmeside - Ikke noget fancy.

Vi er begyndt at få flere og flere kunder, der benytter Umbraco og specielt Umbraco Cloud synes vi ser utrolig spændende ud ift. mulighederne for at hastighedsoptimere, som vi synes er lidt bøvlet i WordPress .

Tak på forhånd.

/Martin Sølberg4 svar postet i denne tråd vises herunder
0 indlæg har modtaget i alt 0 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Vi er begyndt at få flere og flere kunder, der benytter Umbraco og specielt Umbraco Cloud synes vi ser utrolig spændende ud ift. mulighederne for at hastighedsoptimere, som vi synes er lidt bøvlet i WordPress .Hvis det bare er statiske sider, så byg det op fra bunden igen i Umbraco. Du er alligevel tvunget til at læse og forstå Umbracos content opbygning, hvis det er noget du skal arbejde med

Jeg tror at en udvikler vil kunne konvertere sitet til umbraco på 20-25 timer.
Alt efter timeløn, skal I nok regne med 15.000. Timelønnen er lidt højere på umbraco end PHP, fordi markedet for PHP er langt mere mættet end .NET.

I vil nok opleve at websites bliver en smule dyrere end det I er vant til, hvis I har arbejdet med wordpress-sites for Jeres kunder.
Til gengæld skal I være opmærksomme på følgende:

1. Der kan være moduler som er "standard" i wordpress, som skal kodes fra zero til Umbraco, fordi de simpelthen ikke findes til umbraco
2. I kan så til gengæld customize en løsning totalt seo-teknisk.

På plussiden, er der langt større sikkerhed på umbraco end på wordpress, dvs. ingen hackede sites eller brute forces, hvor websitet pludseligt bliver lagt ned og smadret.

Ovenstående er min personlige mening baseret på erfaring, og der vil nok være nogen der er uenige.

Der ligger et udmærket firma i Viborg, som sagtens kunne lave opgaven for Jer:
http://www.mysupport.dk/
Jeg synes det lyder som en meget bøvlet og dyr løsning, uanset om det så er for én selv eller for kunden.

Jeg er med på der kan være fordele, fx. ved hastighedsoptimeringen, men bliver det virkelig opvejet af prisen og de mange plugins mv. der gør Wordpress til et super ligetil system?

Men altså, mit umiddelbare bud vil også være omkring 12.000-15.000 kr. da man som nævnt, nærmest skal starte forfra.Det er nok omkring 17.500-20.000 kroner :)

Se mere her: http://qvik-it.dkIndlæg senest redigeret d. 07.01.2018 13:55 af Bruger #21635
t