Kompetent underviser til produktion af online MS SQL

Tags:    sql

Hej Alle

På NemProgrammering.dk søger vi en kompetent underviser til et MS SQL onlinekursus, som har lyst til at medvirke som undervisningspartner på vores kursusplatform.

Platformen har 40.000 besøgende om måneden, som primært kommer for at se de mere end 35 onlinekurser, der findes på siden. Undervisningen foregår via video, hvor underviseren har optaget en række sammenhængende videolektioner, hvor han/hun underviser og forklarer.

Hovedparten af vores kurser er gratis, men vi er for nylig også begyndt at tilbyde premium-kurser, som man skal købe adgang til for at se.

Planen er, at vi også vil tilbyde et premium-kursus i MS SQL, og det er her du kommer ind i billedet.

Opgaven går således ud på at producere et MS SQL videokursus for begyndere, hvor kursisterne vil blive undervist i emner som f.eks.:

- Grundlæggende database teori – hvad er SQL?
- Indsæt, slet, kopier, opdater data
- SELECT statement
- Hent enkelt, flere eller alle kolonner
- Sortér data
- WHERE statements (operatorer og flere where-statements forenet)
- IN og NOT operatorer
- LIKE operatoren
- Beregnet felter (Brug af alias, matematiske beregninger, konkatenering og - funktioner)
- Aggregatfunktioner
- Grupper
- Subqueries
- Joins (inner outer osv.)

Forretningsmodellen bag vores premium-kurser er, at hovedparten af al omsætning går direkte til underviseren. Det vil altså sige, at du som underviser vil blive betalt på baggrund af populariteten af dit kursus. Vi tager kun en mindre andel for at stille platformen og kundegrundlaget til rådighed.

Du skal altså stå for at optage og vedligeholde kurset, og så sørger vi for, at det bliver solgt og markedsført på vores platform. Du kommer til at arbejde hjemme fra og optage videoerne i det tempo der passer dig. Der er således ingen krav til din geografiske placering i landet.

Da din betaling afhænger af, hvor populært dit kursus bliver, er det svært at spå om, hvor meget du potentielt vil kunne tjene på kurset. Vi kan dog se, at vores undervisere tjener 1.500-3.000 kr. om måneden, hvilket vi også mener, at et kursus i MS SQL kan bære. Dertil skal lægges den reklameværdi, der er i at blive eksponeret med navn og virksomhed på vores side.

Har du lyst til at blive en del af underviserteamet på NemProgrammering.dk og samtidig opbygge en fast indtægt via dit kursus hos os, så hører vi gerne fra dig!

Du skal også være velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål til kurset eller hele vores setup i det hele taget.

Dine nødvendige færdigheder:
- Du har stor erfaring med MS SQL.
- Du er god til at forklare på video, og du er pædagogisk.
- Du er omhyggeligt og struktureret.
- Du afleverer dine opgaver til tiden og leverer kvalitet.
- Du er minimum 23 år.
- Du har selv program til at screenrecording

Mvh.
Thomast