Vis Instagram billeder på hjemmeside

Tags:    javascript html

Hej

Er der nogle der kan fortælle mig hvordan jeg henter og viser billeder fra min instagram side/profil og viser dem på en hjemme side.

Hjemmesiden har jeg er lavet med simpel html og javascript - og ikke noget med wordpress.4 svar postet i denne tråd vises herunder
0 indlæg har modtaget i alt 0 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Du kan læse om Instagrams API her: https://www.instagram.com/developer/endpoints/

Men det er ikke plug-and-play hvis du kun kan lidt html og JavascriptHvis jeg forstår det korrekt så skal brugeren autoriser sig mod instagram for at se mine billeder der er lagt op på instagram - kan det passe.Ville gerne lave en karussel, det vise billeder med et speciel #tag.

Findes der evt. plug-ins der kan gøre det - og så må man vel fravige princippet med html og javascript.

Hvis jeg forstår det korrekt så skal brugeren autoriser sig mod instagram for at se mine billeder der er lagt op på instagram - kan det passe.Ville gerne lave en karussel, det vise billeder med et speciel #tag.

Findes der evt. plug-ins der kan gøre det - og så må man vel fravige princippet med html og javascript.Nej, du skal autorisere din den Instagram konto du vil vise på siden og det er vel din egen? Og ved desværre ikke om der findes et plug-in. Men havde det været Wordpress var det helt sikkert noget

*edit*

Fandt dette men ved ikke om det virker: http://instafeedjs.com/

Indlæg senest redigeret d. 14.05.2018 09:53 af Bruger #9814
Instagrams APR er ret fedt at arbejde med, vi har bl.a. brugt det i min virksomhed op til flere gange - og er et super fedt værktøj for os fotografer fx :-)

Læs om deres API her: https://www.instagram.com/developer/endpoints/t