Dygtige gutter søger en fullstack udvikler

Tags:    startup teknologi fullstack apps

Hey,

Vi søger en dygtig fullstack udvikler som en partner og del af vores team. Som partner får lige store ejerandele som Rasmus og jeg. Virksomheden du kommer til at bygge sammen med os, er en virksomhede med et koncept om at forbinde influencers og virksomheder med hinanden.
Influencer marketing er stadig nyt, og bliver mere og mere populært over hele verden. Vi kommer til at bygge den fedeste platform, hvor både virksomheder og influencer tjener penge ved reklame. Til forskel for de andre få platforme der findes, er idéen bag denne platform bygget på affiliate.
Vi har i vores andre forretninger opnået en omsætning, der svarer til over 20% af samlet omsætning igennem den influencer portal vi bruger nu.

lidt mere kort og præcis:
Portalen kommer til, at have sit helt eget affiliate system. Det kommer til, at være sådan at virksomheder og influencers kommer til at have deres eget dashboard. Når virksomheden har oprettet sig, så kan virksomheden uddybe opgaver ud fra forskellige kriterier. Herefter kan de forskellige influencers byde ind på opgaven, hvor efter virksomheden kan filtrere dem fra. Når virksomheden har godkendt influencers, så kommer der et unikt link ind på deres dashboard, som de skal bruge til at reklamere med. Det unikke link viser antal klik, salg og aktivitet inde i dashboardet. Virksomheden vælger selv kommission som du vil give for den enkelte kampagne, og så får influencers nok mellem 12-20% af alt hvad de sælger for.
Det betyder, at influencers selv er herre over hvor meget de vil tjene.

Vi vil glædeligt fortælle mere om projektet, hvis det har fanget din interesse. Kontakt mig her på udvikleren.dk eller på kasper@trendday.dk.

Lidt om dig:
Du er en super skarp udvikler, som vil være med i en start-up der kommer til at sparke røv.
Du er hårdarbejdende ligesom os.
Du elsker pizza og arbejde sent ;-)
Du elsker udfordringer.


Lidt om teamet:

Kasper
Jeg har startet flere forretninger online, og har en ekspertviden inde for digital marketing som jeg har arbejdet med i 5-6 år. I 2015 solgte jeg en af mine forretninger for et 6 cifret beløb, og har efterfølgende startet Trendday.dk. I Trendday.dk har jeg fået erfaring inde for ledelse, rejse kapital, PR og især digital marketing.
Jeg har desuden skrevet nogle ekspert indlæg på Amino om b.la. at rejse kapital: https://www.amino.dk/blogs/aminokapital/archive/2017/11/01/s-229-dan-fik-kasper-og-camilla-fra-trendday-kapital.aspx
I dette indlæg får du et fuldt overblik over mig som person: https://www.amino.dk/blogs/gaesteeksperten/archive/2017/07/12/interview-med-kasper-fra-trendday.aspx

Erfaringer:
Rejse kapital
Digital Marketing
PR
Leverandørforhandlinger
Salg af virksomheder

Læs lidt om Trendday og vores succes her:
https://politiken.dk/forbrugogliv/art5933777/Camilla-og-Kasper-har-fundet-n%C3%B8glen-til-kundernes-loyalitet

https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/den-danske-webshop-trendday-er-vaerdisat-til-millionbelob?publisherId=8773956&releaseId=8773967

Rasmus:
jeg startede i sin tid ud som fotograf men har siden bygget en håndfuld virksomheder op og også solgt nogle.
Senest har jeg bygget bekko op fra bunden til at omsætte omkring 5 mio indne for 2 år.
Mine stærkeste sider er ledelse, salg og marketing og gemmen en fokuseret og fornuftig marketings strategi har det lykkedes mig og mit team at når her til med Bekko hvor vi er nu.
Jeg har flere gange på egen hånd løftet investerings runder, hvilket har givet mig et super netværk af mulig investor til virksomheden i fremtiden.

Erfaring:
Ledelse
Forretnings udvikling
Growth
Influencer marketing

Læs lidt om mig og bekko her:
https://www.wood-supply.dk/article/view/563052/dansk_onlinekomet_saelger_til_investor

http://trendsonline.dk/2017/10/16/brugskunst-hoej-kurs-ny-investering-saetter-skub-forretningen/


Linkedin profiler:
https://www.linkedin.com/in/kasper-bondegaard-pedersen-53a48093/
https://www.linkedin.com/in/rasmus-bruus-larsen-7b0a9978/
Indlæg senest redigeret d. 19.05.2018 11:54 af Bruger #22071
t