joomla- hjælp

Tags:    html css

Hmm...
Nu skal I høre...
I har været så søde herinde, og I er gode til at svare på alle mine dumme spørgsmål.

Så nu kommer en af de dummeste nogensinde...

Jeg har besluttet mig for at jeg skal prøve at designe et site i Joomla-CMS. Men mit kendskab til dette CMS er meget lavt. Jeg har idag brugt timer på at læse om det, men jeg synes det er en værre jungle...!

Jeg bliver meget bekymret for, om jeg kan finde ud af det, og om det er muligt selv at style sitet, for jeg bryder mig desværre ikke så meget om den slags "pølse-designs", der er så populære for tiden. Du ved: 3-spaltet med links i hhv. højre og venstre side og content i midten, som ofte fortsætter i en næsten uendelig lang tekstsmøre som en lang pølse.

Er der nogen her, der kan linke til en "alternativ" og meget kreativ joomla-template?

Eller har du selv lavet et site med brug af Joomla? kan du linke til det, og vil du dermed gøre dig selv til "skydeskive" for div. spørgsmål fra min side?

Jeg må virkelig være dum, for prøvede at downloade noget jsas idag, som var noget, hvor man skulle kunne øve sig, men noget gik galt, og nu vises hele tiden i browservinduet: error. Og jeg aner ikke hvad jeg gjorde galt og der er ikke en "undo" knap...

Jeg er ved at få grå hår af frustration.... Så hjælp... Venligst: hjælp.....

Bimbom



5 svar postet i denne tråd vises herunder
3 indlæg har modtaget i alt 3 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Hej Bimbom,

Det lyder spændende at kassere de normale hjemmeside designs, for noget bedre. Hvordan foreslår du at hjemmesiden skal styles og opbygges ?

Mht. Joomla og kreative templates, så er der ikke nogen jeg har liggende som ikke overholder "normal hjemmeside struktur".

Forresten, så benyttes strukturen igen og igen, idet at det biver lettere for brugerne at navigere sitet, idet at navigationen er velkendt på forhånd. Grunden til at teksten er i "midterste pølse" er, at det er det der (oftest) ønskes fokus på.

Navigation placeres oftest til venstre side, eller i toppen af siden. Derved er hjemmesidens navigation nærmest browser navigation (toppen) eller opbygget som de fleste programmer med navigation i venstre side. Eller i vilde tilfælde højre side.

Med venlig hilsen
Ieet

Ps. Som gerne vil se noget bedre, men vil sikre sig at det gode beholdes.




Joomla er desværre som mange andre store systemer - forvirrende. Der er skrevet et par bøger om Joomla og dens moder Mambo, her burde du nok kunne finde noget hjælp. Joomla har også et stort community bag sig så der burde du også kunne finde en masse hjælp.

Den bedste måde at løse problemer, man ikke ved hvordan er opstået, er at starte forfra. :)



forum.joomla.org har et dansk community.. Jeg har svaret i din anden post



Hmmm...
Ja comunity...
Jeg kan godt lide den danske side, men jeg synes nu ikke direkte der er et forum der, som jeg kan bruge..
Måske jeg bare ikke har været tålmodig nok.

Hmmm...
Jeg tror lige det skal have en pause på et par dage...




Ja, så det- og igen: tusind tak.
Skal lige prøve at se det forum dér... :)



t