God jul & godt nytår - og præmier!

Tags:    udvikleren-info

<< < 123 > >>
Kære Udviklere, så er det jul igen! I morgen aften sidder de fleste af jer forhåbentligt i hyggeligt selskab og får nogle gode gaver, efter den vanlige tur rundt om juletræet. I år synes jeg at Udvikleren.dk skal være med til at give lidt gaver. Jeg har en bunke helt nye bøger liggende, som Microsoft har været så venlige at forære mig i løbet af året, og dem vil jeg nu dele med jer. Tidligere har vi haft konkurrencer, men i år har jeg valgt at lade hele året være én lang konkurrence, med en række vindere der alle har gjort sit til at gøre Udvikleren.dk ekstra god i 2007, på hver sin måde. Med andre ord: Jeg er julemanden, og en del af jer har været ekstraordinært artige i år :). Her kommer dette års liste over de "artigste børn" på Udvikleren.dk:


Gnu har været særdeles aktiv i foraerne i år. Han har vundet 187 tråde, skrevet 392 indlæg og det har han tjent næsten 6.000 point på - det er faktisk ca. 1.600 point mere end nummer 2 på listen! Godt gået Gnu, der kan vist ikke være nogen tvivl om at du har hjulpet en masse mennesker :). Gnu har vundet årest præmie for flest UP tjent i forums.


Der er blevet skrevet en del artikler i år, og forhåbentligt bliver der skrevet endnu flere til næste år! Vi skal naturligvis have fundet årets bedste artikel, men hvordan måler man lige det? Hits, rating eller noget helt tredje? Der vil sikkert være delte meninger, men jeg har valgt at basere det på en hemmelig formel, baseret på både rating og antallet af hits, samt en hemmelig ingrediens eller to. Årets bedste artikel er derfor Effektivt MySQL design, skrevet af Jacob Rohde. Artiklen har en høj rating, et rigtig pænt antal hits pr. dag, positive kommentarer og er om et interessant emne. Jacob Rohde har altså vundet årets præmie for den bedste artikel.


En rigtig god ting ved 2007 har været den øgede diskussionslyst i forbindelse med IT nyhederne på forsiden. Der har været en lang række interessante debatter, og selv om jeg forsøger at deltage så ofte som muligt, så er jeg faktisk kun nummer 6 på listen over dem der har skrevet flest indlæg i IT nyheds foraet i år. Nummer 1 blev Per Sikker Hansen med hele 195 indlæg, skarpt forfulgt af Shafh med 179 indlæg. Godt gået, gutter! Per Sikker Hansen har vundet årets præmie for flittigste nyheds debattør.


Når ovenstående bliver baseret primært på point, så udelukker det jo i hvert fald én speciel person. Bertel Brander har igennem årene skrevet over 2.700 indlæg her på sitet, men altid nægtet at tage imod point. Alene i år er det blevet til næsten 600 indlæg, primært i C/C++ foraet, hvor vi vist trygt kan udnævne Bertel som en af de mest aktive hjælpere. Bertel Brander har derfor vundet årets præmie for.. tjah.. han fortjener bare en præmie! :)


Tillykke til vinderne. Jeg har nedenstående bøger på lager, som I frit kan vælge et eksemplar af. Jeg håber at der er noget der tiltaler jer allesammen. For dem hvor jeg kun har ét eksemplar, gælder princippet om først til mølle. Send mig en Udvikler mail med jeres fulde navn og adresse, så sørger jeg for at få sendt præmierne så hurtigt som muligt.

Til sidst vil jeg blot ønske jer allesammen en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Jeg glæder mig allerede til at tage hul på det nye år i selskab med jer! :)

Liste over bøger:


Writing secure code x 3
Code Complete x 3
ASP.NET 2.0 Step by step x 2
Developing more secure ASP.NET 2.0 Applications x 2
Programming ASP.NET 2.0 applications - Advanced topics x 2
ASP.NET Website Programming x 1
Visual Basic 2005 Jumpstart x 1
Visual Basic 2005 Step by Step x 1
Windows Communication Foundation Step by Step x 1



Mvh.

Kasper (TSW)



Indlæg senest redigeret d. 23.12.2007 10:40 af Bruger #1
Stort tillykke til alle vinderne herfra.

Og så selvfølgelig glædelig jul og godt nytår til alle her på Udvikleren.dk :D



Indlæg senest redigeret d. 23.12.2007 11:17 af Bruger #8254
Tillykke til alle :)

God jul og godt nytår til alle :)

Er det forresten ikke i 2008 TSW webcoder(HTML writer) har eksisteret i et årti ? :D





Hej Alle,

Tillykke med præmierne og rigtig god jul.
Husk, hvis i Pwner så Owner i verden.

Med venlig hilsen
Ieet

PS. OMG WTF NOOB! Get a life.



God jul til alle og tillykke til vinderne. Må vi alle få et rigtigt godt udvikler år, næste år ;)



Rigtig glædelig jul til jer alle :D

*bukker ærbødigt* jeg takker for æren det er, at være nyheds-forummets største spammer :P

men hvad pokker skal jeg vælge? Nogen anbefalinger?



Jeg er beæret og takker.
Jeg vil helst have "Writing secure code".

Nadolig LLawen a Blwyddyn Newydd Dda



Tillykke til vinderne! Og en god jul og godt nytår, skal det også lyde herfra :).



Bertel, jeg var lige ved at sende den til dig allerede, jeg var ret sikker på at det ville blive dit valg, nu når du allerede har Code Complete :D

Per, noget siger mig at du ikke har de store ønsker om at kaste dig over en MS teknologi sådan lige med det samme, så jeg vil nok anbefale Code Complete. Jeg har ikke selv fået læst den hele, men den får utroligt gode anmeldelser. Bertel, fik du læst den du vandt sidst? Det kan være du kan fortælle os hvad du synes :)

Nicholas, hehe det er i hvert fald ikke meget galt. Jeg fik desværre aldrig skrevet datoen ned for hvornår jeg startede med TSW, ikke mindst fordi det var meget uofficielt på det tidspunkt, men årstallet var i hvert fald 1998. Om jeg nåede første version af HTML Writer inden for samme årstal ved jeg desværre ikke, men jeg er naturligvis begyndt at tænke over hvordan TSW's lille jubilæum skal fejres :P

Mvh.

Kasper (TSW)



Jeg har endnu ikke læst hele "Code Complete", men det jeg har læst er fint. Det er en praktisk indgangsvinkel til programmering. Bogen kan fint anbefales.



Ja. Glædelig jul og tillykke til vinderne.
Hey Kasper, iøvrigt. Savner lidt at vi havde et juletema her på hjemmesiden i juletiden, ligesom der har været de tidligere år.



<< < 123 > >>
t