fedt abstrakt grafik.

Tags:    grafik webdesign

<< < 12 > >>
Hej, jeg har siddet og surfet lidt og så faldt jeg på http://www.morph.dk/.

Hvordan laver man sådan noget grafik som han har lavet?

Jeg kan kun lave sådan noget her: http://jth.users.whitehat.dk/gfx/bg4.gif men jeg kan ikke få alt muligt 3d noget ind osv. det er det jeg allerhelst vil.

Jeg har PSP, Photoshop og Blender

Tak på forhånd! :)



12 svar postet i denne tråd vises herunder
4 indlæg har modtaget i alt 8 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Julius Eksemplet er næsten være end hans eget eksempel ;)

Det ved jeg sq da godt...
Og desuden kan jeg godt 3d og stuff... Har gået på kurser og andet i både PhotoShop og 3ds Max!
Men nu var det dét billede han postede, og så ville jeg prøve at give et eksempel på hvordan man kan lave noget der lignede, og uden et 3d program, da det lyder til han ikke har et.

Jeg kunne da godt ha' skrevet noget om 3d, men nu var det ikke det han spurgte om, billedet han postede ligner ikke 3d, men meget andet på den side er, enig.

Undskyld hvis jeg lyder lidt, men jeg svarede jo bare på spørgsmålet :D


Nå........ Du skal da ikke tro jeg tvivler på din kunden... jeg tog selv et kursus i madlavning engang, men jeg sutter stadig til det ;)

[MK]



Som de andre siger:

Start med at lave noget i et 3d Program, bare nogle grimme ting, det er lige meget. Så tag dem ind i PhotoShop og Duplicér Laget, Lav så nogle effekter på og sæt dens Layer Mode til et eller andet efter eget valg. Duplicér så et til af det første lag og lav nye effekter, bliv ved sådan, og til sidst har du et godt reusltat. Btw: Du behøver ikke bare bruge filtere, prøv også at tegne noget ex, og så brug et filter på det, og derefter Sæt dens Layer Mode til et eller andet...

Her er et et link til et lille billede jeg lige skyndte mig at lave for at give et ex. Det starter med det hvide billede som bare er noget grimt jeg lavede i 3ds Max... Og så giver man den farver og effetker... Og jeg ved godt dette også er grimt, men husk det er bare et ex.... :D

http://jollej.dk/Ani-LoL.gif (vent på den loader)

EDIT:

btw: Hvis du bruge 3ds Max, eller sikkert også alle de andre 3d Programmer, prøv at bruge den shader der hedder Raytrace, kan give nogle virkelig flotte resultater... Jeg lavede lige et ex:
http://jollej.dk/BackGround.jpg

Dette er kun lavet i 3ds Max, har ikke efterarbejdet det i PhotoShop endnu, fordi det ikke er færdigt i 3ds Max endnu :)

[Redigeret d. 20/03-04 15:38:16 af Julius Bier Kirkegaard]

Her er den færdige version så: (eller den færdige i 3ds max, skal igang med PS nu....)

http://www.jollej.dk/NC4/HighTech.jpg

[Redigeret d. 21/03-04 18:15:10 af Julius Bier Kirkegaard]



<< < 12 > >>
t