Fynske skoler forbyder Arto

Tags:    it-nyheder

<< < 12 > >>
Ungdomsportalen Arto skaber splid. Derfor er der lukket for adgangen til siden fra flere fynske skoler.

Læs hele nyheden her: http://www.comon.dk/index.php/news/show/id=30822



Jeg må erklære mig enig med Kasper denne her gang. At sammenligne en skoles blokering af undervisningsmæssigt irellevante sider, med den umenneskelige behandling af den kinesiske befolkning, er simpelthen for langt ude.

Dog er jeg enig i argumentet om at det ikke vil hjælpe på mobnings-problemet. Måske en smule, hvem ved? Men næppe særlig meget.



Sammenligningen er ude i hampen. Og Jacob. Sejt at du kan hacke diverse chat sider... Eller det du hentyder til er faktisk at cracke, men hvad fanden?!?!?! Hvem tæller. Den sidste udvikler jeg har overhørt lød ikke som en "nub", altså et slang ord for nybegynder eller rookie indenfor et bestemt område. Eller bare generel, en taber. Ham jeg kender til, hører hverken indunder taber eller nybegynder. Ihvertfald ikke hvis du ser hvad for arbejde han har haft og har = Penge. Og ser man på hans refferencer, så tror jeg han ved noget om sikkerhed. Ihvertfald så meget at han ikke sætter $isAdmin=true/false ind i en cookie og gemmer det på brugeren/klientens computer.
Men sidst jeg så på freeway.dk virkede de ikke som nybegyndere.
For at vende tilbage til den egentlige diskussion. Da denne "arto.dk er taber-agtig og jeg hader chatsider fordi jeg ikke har en selv som er populær og derved tjener mullioner af penge"-diskussion, så synes jeg det er helt fair at skolen blokker for visse sider, så børnene, hvis de får lov til at bruge en computer i en time for at ramme det de skal lære på en anden måde, ikke kan komme ind på dem.
For de vil prøve at komme ind på dem. Børn er manipulerende. Selv dem i første klasse. Og de vil prøve på at få lov. Bevis? Jeg er lærervikar :) Så behøver jeg vist ikke sige mere.
Blok alt det I kan. Og begynd med gratis-spil.dk eller hvad er det den side hedder. For den er de helt vilde med. Blok hellere den end arto.dk!! For ved gratis-spil.dk lærer de SLET ingenting.



Indlæg senest redigeret d. 23.04.2007 23:20 af Bruger #1151
Kina er bare langt ude, de har en anden styre form end os...
Diktatur, vi har demokrati. Hvilket er langt fra hinanden. :D

Men jeg forstår godt skoler blokker sider som arto og jubii pga. af mange af elever på min skole sidder også bare og stener på arto, hvilket kan få mig til at tænde helt af.
Især når de råber op om "Ad, den luder... hun er så billig!" LUK NU, HVAD ER DU IKKE SELV BARBIE DUKKE! Du var i seng med 3-4 fyre imens du havde kæreste på, sæk! som du endda var sammen med i 1 år!

Det er jo det samme som at blokke dvs. porno sider der findes på internettet. eller blokke dvs. game porte som wow,cs,osv.

Jeg er enig med Martin om at blokke gratis-ting.dk, selv dem i min klasse surfer på den side og de er tilgengæld 15-16 år :D

Jeg synes faktisk at i HTML skulle der blive lavet en ny meta for at gøre det nemmer for skoler/uddannelser kan fjerne bestemte sider.
f.eks. <meta xtype="games" />, <meta xtype="chat" /> eller <meta xtype="pointless" /> :D
selvfølgelig, hvor mange vil tilføje den? :P

Darwich - We Love The Pussy! :D



Indlæg senest redigeret d. 24.04.2007 00:00 af Bruger #11553
Jeg kan nu godt forstå at nogle skoler vælger at blokere arto, fordi mange er der inde i timerne. Men at det skulle minske mobning, dén tror jeg ikke på. Helt ærgligt, de sider jo stadig der hjemme og bruger siden.

Langt ude ærglig talt, de er måske blevet lidt desperate!



Hvordan Arto rent teknisk fungerer (eller ikke fungerer) skal jeg ikke kunne udtale mig om. Jeg er ikke, og har aldrig været, bruger af siden...

Dog ved jeg at mange helt unge er nærmest afhængige af den side, bl.a. min yngste lillebror, og kærestens lillesøster...

Jeg synes det er fint nok at man vælger at sige at børnene ikke må bruge siden fra skolen. Argumentet er i og for sig også i orden. Selvfølgelig ophører mobning ikke bare fordi børnene ikke kan komme på Arto på skolen, men mobningen flyttes med sandsynlighed, og så bliver den mere synlig, hvorfor det er lettere for skolen at gribe ind.
Hvis børn mobber hinanden på Arto i fritiden må det være forældrenes ansvar.

At det så, rent teknisk, kan være relativt let at komme ind på siden alligevel fra skolen er så en helt anden diskussion.



Nøjj.. Der er godt nok nogle mennesker der er indebrændte over Arto...

Selvfølgelig ville det hjælpe mod mobning. Det gør det sværere at mobbe.

Men måske burde man tage fat i sagens kerne i stedet? Tror ikke på at vejen frem er at stille flere og flere forhindringer for mobberne.



Mathias Knudsen << Du siger altså at vi ikke skal stille forhindringer for mobberne. Hvad skal vi så gøre?
Husk på, ikke at gøre noget overhovedet, er også en fejl.



Martin Slot: Man skal ændre kulturen>Det skal være i orden at sladre om alt.



<< < 12 > >>
t