Vil du lave computerspil ??

Tags:    javascript


Hej Alle,

Eftersom der er tidspres på at få udviklet vidre på det igangværende spil, leder Little Computer People efter folk med programmeringserfaring i JavaScript.

Little Computer People (LCP) er placeret centralt i København, tæt på offentlig transport. Hvis du som hobbyprogrammør vil stifte bekendskab med spiludvikling, så ring eller skriv.

Vi arbejder med Unity Enginen, hos LCP. Og er på nuværende tidspunkt igang med en tittel til Wii. Lige nu er vi i processen med forbedre en Demo og søge ekstra financiering.

Er du interesseret i at deltage i en spilproduktion, kontakt os på tlf. 20 64 68 64 eller e-mail på info [åt] littlecomputerpeople.dk

For mere info om spillet, se http://littlecomputerpeople.dk


Med venlig hilsen
Little Computer People & Ieet





af ren nysgerrighed: kan man lave spil til Wii i JavaScript?



Hej Ieet,

Er der tale om en ren hobby/fritids frivillig ting her, eller er det et decideret job?



Hvis du nu bruger en engine der fortolker javascript som f.eks. den Ieet nævner så kan du jo bruge javascript som script sprog for dit spil.

Om du kan lave et stand alone javascript spil tvivler jeg lidt på :).




Hej Per,

Unity enginen er designet til at lave spil til forskellige platforme, deriblandt Wii. Eftersom scripting i Unity enginen hovedsageligt består af JavaScript er svaret; Ja.

Derudover eksisterer der en del "TV-support-platforme" som har JavaScript som hovedsprog til applikationer der benyttes. Dog er det en egentlig 3D game engine som her benyttes.


Hej Jacob,

Der er tale om et decideret job, med mulig begyndelse som hobby/fritidsstilling. På nuværende tidspunkt er kapital ved at blive skaffet til projektet opstart. Og teamet er igang med at blive forøget. Der er præsentation af en spilbar demo i begyndelsen af april, hvorefter der forventes at være startskapital til vidre udvikling hvilket inkluderer løn.


Med venlig hilsen
Ieet




Indlæg senest redigeret d. 06.03.2008 17:25 af Bruger #12836
Bare for at virke mere professionelle burde i nok alle sammen have en navn@lps.com email eller noget i den retning i stedet for ...@gmail.com,...@hotmail.com etc...

I øvrigt kan man ikke klikke på web links i flash animationen.






Hej Nørden,

Tak for rådet med e-mail addresserne. Vores produkt er professionelt, og dermed har vi ikke haft professionalisme i tankerne da webstedet blev designet. Vi vil få rettet e-mail addresserne til server addresserne.

Jeg er ikke sikker på hvikle links du referer til - dem under navnene på indvolverede folk? Den glitch smutter er også sendt vidre til webmasteren ;)

Med venlig hilsen
Ieet





var dem jeg mente :)



t