Strengere straffe til pirater

Tags:    it-nyheder

<< < 12 > >>
Erhvervsminister Bendt Bendtsen vil hæve strafferammen for at producere kopier uden tilladelse fra ét til seks års fængsel. Til gengæld går køberne fri.

Læs hele nyheden her: http://www.udvikleren.dk/Redirect.aspx?mode=version2&id=2036



De konservative kan simpelthen ikke få nok af hårdere straffer.



hårdere straffe hjælper ikke noget sålænge sandsynligheden for at blive snuppet er så minimal som den er pt.



Er til dels enig med dig. Men altså jeg syntes altså også man skal passe på at de forsøg man laver på at øge politiets muligheder for at snuppe folk ikke vil betyde krænkelser af vores rettigheder. Men det skal vil ikke diskutterer nu.

Syntes bare det er latteligt at man vil øge straffen. Hvis dem der sælger piratvare, bliver knaldet er strafferne alligevel så høje, at højere straffer jo ikke ville skraffe folk mere. Efter min mening lyder det som et populistisk popularitets forsøg, som konservativ mange gange har prøvet inden for it-politik. I kan vel alle godt huske at de konservative ville øge strafferne på dem der udsender spam-mails.



Indlæg senest redigeret d. 18.03.2008 20:11 af Bruger #5097
Jeg synes godt nok, at de strammer den lidt. Hvorfor bekymre sig om piratkopiring, når man i stedet skulle give pædofile, som udnytter børn en næsten lige så stor straf?

Nu er det sådan at som software udvikler er jeg da ikke glad for at min software bliver kopiret, men i øjemed selvom en bliver taget med lige min software så er der bare 2 der påbegynder piratkopiring.

Så meget jeg husker efter så får man en meget større straf ved skattesvindel end ved uddnyttelse af børn (ret mig hvis jeg tager fejl) og burde man ikke i stedet hæve strafferammen for pædofili i stedet, for der kan man tale om at beskytte børn, som jeg mener er mere værd end den sølle piratkopiring der foregår.



Ehmm hvorfor skulle vi lige have pædofile på banen?



Ehmm hvorfor skulle vi lige have pædofile på banen?

Ehmm fordi han kom med et forslag til et område hvor det ville give mere mening at hæve straffen?



Ehmm hvorfor skulle vi lige have pædofile på banen?

Ehmm fordi han kom med et forslag til et område hvor det ville give mere mening at hæve straffen?


Nemlig. Det skal jo ikke ses som om pædofile har noget med piratkopiring at gøre, men hvor jeg personligt mener det giver mere mening, som Per skriver.



Man bør naturligvis også sætte hårdere ind for folk der piratkopierer børneporno... Man må sgu ikke sådan sætte sig udover pædofiles ophavsrat... eller...



Jeg har noteret mig i alle samme godt vil give stor set alle hårdere straffe, men er i også villige til at betale for ekstra vagter og fængsler som skulle til at opbevare dem?

Det jo rimeligt ligegyldigt at give en person fængsel hvis du ikke har et fængsel at komme ham i.

Synes nu det mest intressant at køberne ikke skal straffes. Hvis det sandt kan jeg da hurtigt forestille mig at en eller anden åbner en side i finland, som sælger alt software over download til skal vi sige 1kr. Eftersom jeg så køber softwaren skulle jeg jo altså ikke straffes og efter som at sælger sider i finland hvor det vistnok er lovligt skal han heller ikke straffes?

Kan da forestille mig de der pirat advokater ville blive godt sure. :)



Jeg har noteret mig i alle samme godt vil give stor set alle hårdere straffe

Hvor læser du det? Jeg læser det stik modsatte i stortset alle kommentarer i denne tråd.



<< < 12 > >>
t