Windows 7 får RAM-priserne til at stige

Tags:    it-nyheder

Prisen på RAM er på vej op lige nu, fordi producenterne af computere forventer et solidt salg til efteråret, når Windows 7 kommer på gaden.

Læs hele nyheden her: http://www.udvikleren.dk/Redirect.aspx?mode=version2&id=3432



burde RAM-efterspørgslen ikke netop dale kraftigt som følge af Windows 7's udgivelse? Windows 7 er jo som bekendt mange gange mindre RAM-heavy end sin forgænger, så folk må da i forvejen have købt stort ind af RAM for at kunne bruge Vista - så hvordan kan man forvente et solidt salg?



vil jeg nu os give dig ret i per..



Giver ikke så meget mening i forhold til udbud kontra efterspørgsel. Mht. efterspørgsel er der det forhold som Per nævner, og med hensyn til udbud, så er det netop en del større nu, da chipproducenterne(iflg. artiklen) har skruet op for produktionen.

Det burde give RAM-priser som er endnu lavere end de plejer, ikke omvendt :S. Der er noget der ikke hænger helt sammen tror jeg.



Tror nu det hænger meget godt sammen..


Tror mange firmaer har udskudt investeringer i nye computere til Windows 7 kommer.. Ergo.. De vil købe nye computere, hvor Windows 7 bliver leveret sammen med..

Mange firmaer har måske ikke skiftet computere siden 2002, hvor de investerede i WinXP.



Indlæg senest redigeret d. 23.07.2009 14:28 af Bruger #6891


Tja, hvorfor ikke.... Hvis ellers en PC kunne det, så kan man faktisk i Windows 7 sätte 192 GB ram.

Og hvordan kan dette nu väre?

Jo, fordi kernen i windows 7 er den samme som anvendes til Windows Server 2008 R2 Datacenter og her kan man placere 192 GB ram.



t