Bedømmelse af webshop

Tags:    feedback design

<< < 12 > >>
Så er jeg lidt aktiv herinde igen - skal nok dele lidt viden med folket :) Men vil lige i starten have lidt feedback på nogle sider jeg har.

Første side er http://Tekanden.com

Vil gerne høre hvad der er godt / skidt ved designet.. Synes ligesom der er noget galt med det men kan ikke rigtig sætte fingeren på det. Det skal være brugervenligt, men som sagt ... er et eller andet galt. Hvad siger i?

PS: Lad vær med at spamme shoppen med bestillinger, gå kun til kurven ved en eventuel test.

Den anden side opretter jeg et nyt emne med senere :)



15 svar postet i denne tråd vises herunder
1 indlæg har modtaget i alt 0 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Igen hvor link. tak på forhånd

Der er 4 forskellige produkt billeder til hvert produkt thumb / full / thumbA / fullA - og de bruges forskellige steder.



Du har ikke en trustpilot score på 10 ud af 10, som der er grafisk illustreret når man ser på sin kurv og vil gå til kassen.

http://tekanden.com/cart.php?add=147&amount=2



En rigtig fin webshop, det skal du have :-)



Asker - Tak for kigget. Er klar over den - kan bare ikke rigtig finde ud af hvorfor det truspilot script ikke opdatere og giver en fejl som gør at google ikke kan indeksere siden. Vil få dem som lavede opsætningen af den til at se på det når jeg er færdig med designet.


Casper - godt du synes om det. Den er blevet ændret siden indlæget blev lavet, så skulle også gerne være blevet pænere (stadig i gang med at lave ændringer)



Produkt billederne er slørede og uskarpe.



<< < 12 > >>
t