Bedste og billigste web hosting?

Tags:    webhosting

Hey! Hvad er det billigste og bedste webhotel/webhosting I kender?
Leder efter noget på Mindst 1gb og ikke meget mere.





35 svar postet i denne tråd vises herunder
6 indlæg har modtaget i alt -19 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Jeg er selv rigtig glad for UnoEuro som både er billigt og godt.

http://www.unoeuro.com/products-webhotel.php?source=adservice



Jeg har rigtig gode erfaringer med Frontdata.dk, som jeg både har brugt på mine egne sider samt, at jeg brugt dem flere gange på mine kunders sider.



Jeg synes One.com er ret langsomt. Jeg plejer at bruge webhosting.dk eller unoeuro...



Der er mange gode hosting virksomheder der ude, jeg har også prøvet en del af dem og må ærligt indrømme at http://www.citizenhosts.com er nok den bedste jeg har brugt, de er gode fordi de har ubegrænset trafik og ubegrænset disk plads og Samt en forbedret version af (Cpanel). Hvad angår Citizenhosts er det en dansk virksomhed men som deres slogan antyder "hosting the World" at de ikke kun tager sig af at hoste danske hjemsider men hoster hjemsider i hele verden, hvordan kan de så det uden at det har en betydning af hastigheden på hjemsiden ? Det kan de da de har internationale data centre i mange forskellige lande, så hvis ens hjemside skal være lyn-hurtig at loade i både Danmark som i udlandet Så har citizenhosts tage højde for dette, samtidigt med at det gør det nemmer at rank til første side på Google søgningen. Citizenhosts kan varmt anbefales her fra, håber det hjalp dig lidt på vej ??



Indlæg senest redigeret d. 22.09.2016 00:00 af Bruger #21476
Hej,

Du kan gå ind på Billigste Webhosting og finde et billige webhotel. Du kan os læse en masse om Wordpress og se film om wordpress på vores blog. Læse en masse om hosting og hvordan du laver en hjemmeside :D

Hilsen Mike Nielsen



t