Bedøm min side

Tags:    feedback

<< < 12 > >>
Heeej udviklere! Jeg og mit team, er for cirka 3 dage siden, blevet færdig med den første beta version af Supas. Supas er et community, hvor vi vil samarbejde igennem alt. Du kan se Supas på http://supas.wep.dk



Der er dælme ikke meget at bedømme..... ;-)

Nå, farverne i menuen er skidt. Man kan næsten ikke læse hvad der står.



Som sagt, dette er kun en beta. Det vil være rettet i fuld version.



Så lav den færdig og spørg igen ;-)



Ja, vi arbejder på det.



Lasse, hvad synes du om mine sko? Når nej, jeg har ikke købt dem endnu.

Du kan ikke bede om meninger fra andre når du intet har at vise ud over at sige det er en beta og det kommer senere. Jamen hvis det kommer senere, så kan du oprette en tråd.



Jeg forstår ikke hvad formålet med hjemmesiden er overhovedet hverken ved at læse det du skriver eller ved at kigge på hjemmesiden.



Eneste jeg kan sige er at din header og farvevalg på tekst er utroligt dårligt valgt.
Kan knap nok læse det alene i fontstørrelse og at i så vælger maskere det med en næsten identisk usynlig farve, gør det så ulæseligt så man straks giver op.

#Kontakt
Jeres bokse står meget forskudt og ser ud af H... til for at sige det mildt. Jeg ville også overveje om det er nødvendigt at skrive (nødvendig og ikke nødvendig for du kunne gøre som mange andre med en lille rød stjerne.

I har links til det indhold der skal være og ikke andet så hvad skal vi bedømme? At i har et forfærdeligt byggerod og ikke engang et fundament?
Jamen hvad skal vi sige? Det ser jo ud af helvede til!
Ikke bed om mening på en skrotplads der er ved at blive bygget om til et palads før det faktisk er færdigt, ellers bliver du bare ked af den kritik du modtager.



Så er der, design på drenge. :)



Jeg kan godt lide konceptet med at I har valgt at brug by relaterede ting til det forskellige sektioner der skal være - "Torv", "Post center" etc.

Dog håber jeg ikke at I bruger det design der er nu. 3-column designet virker for kedeligt, i hvert fald når det er som det ser ud nu.

Det virker meget slut 90'er start 2000.

Hvorfor ikke flytte online listen over under menu til højre og lave det til et 2-column layout og smide logo'et op i det blå område i toppen og prøve at fjerne eller gøre noget andet ved nyhedsboksen?
Og prøv at flytte copyright informationen ned i det blå område i bunden.



Indlæg senest redigeret d. 24.10.2012 10:36 af Bruger #13363
Jeg ville droppe den aller yderste sorte ramme på tekstboks6.

Og fjerne baggrundsfarve på body så den er hvid.

Også lav en margin til venstre og højre for din midterste column tekstboks7.

Også kør din kode igennem en validator for at blive gjort opmærksom på diverse fejl : http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fsupas.wep.dk%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0

Flyt din CSS koden over i en fil for sig selv.



Indlæg senest redigeret d. 24.10.2012 13:10 af Bruger #13010
<< < 12 > >>
t