Bedøm min side

Tags:    feedback

<< < 12 > >>
Heeej udviklere! Jeg og mit team, er for cirka 3 dage siden, blevet færdig med den første beta version af Supas. Supas er et community, hvor vi vil samarbejde igennem alt. Du kan se Supas på http://supas.wep.dk



Slettet..



Indlæg senest redigeret d. 25.10.2012 23:20 af Bruger #17369
Jeg synes dig og dit team bør bruge langt mere tid på at få et fornuftigt udseende frem til jeres site. Hvad I har nu er struktureret indhold, og smager ikke særlig meget af design. Har i ikke en designer eller kreativ person i jeres unge team bør i allierer jer med en.

Hvis det er fordi i ikke har resourcer til et fornuftigt værktøj, hvori I kan lave jeres layout, bør i kigge på Gimp - et Open Source grafisk værktøj. Hvis det er fordi i vil undgå for meget billedearbejde bør i måske drage lidt inspiration fra http://www.google.dk/intl/da/services/, hvor det vises at man sagtens kan lave noget enkelt og pænt uden brug af billeder.

Dertil skal det nævnes at uanset hvor i arbejder, lad det være lokalt, online eller hos tredjepart. Bør i altid stile efter at bruge standarder. Dette inkluderer brug af DOCTYPE. Mener i at der ikke findes en standard for netop det i laver, findes der helt sikkert en best practice. Research på sådanne ting.

God fornøjelse. :)



Indlæg senest redigeret d. 24.10.2012 16:33 af Bruger #10216
Skal jeres design være de kasser med en sort ramme udenom?
Vil sige det behøver ikke være specielt med billeder og alt muligt. Designet kan være fedt ved at være stilrent og simpelt så man behøver ikke ay være grafiker.
Dog hvis man skal forlade siden indenfor de første 15 sekunder skal de se seriøst ud og der skal faktisk ikke så meget til men i skal gøre det bedre



<< < 12 > >>
t