Forslag til forbedring

Tags:    umbraco

Hej alle udviklere.

Jeg har lavet siden te-og-kaffe.dk i Umbraco og Bootstrap framework.

Har i nogle ideer til eventuelle forbedringer, ris og ros.

Når man har siddet med en side i noget tid, så syntes jeg at jeg bliver lidt blind på forbedringer.
Så skyd gerne løs!:pirat:

pft



Du skulle måske kigge på hvordan den ser ud på iPad:
http://cl.ly/image/3Y3O1N1O3W3u

Du kan evt. også optimere på visningen af de billeder du oploader, evt. crop / resize dem inden du viser dem:
http://tekanden.dk/images/products/full/9979177794edfbdf12208a3.02704275.jpg
http://cl.ly/image/0z0o0D10130j



Indlæg senest redigeret d. 17.09.2013 11:53 af Bruger #17081
Meget pæn side du har fået lavet dig, men top menuen er ubrugeligt på touch enheder.

Jeg sidder med en Windows tablet, og kan ikke andet end at vælge selve rod menuen. Kan få undermenuen frem, men kan ikke vælge noget der i, uden at den er forsvundet inden. Det er i Internet Explorer både i desktop og Windows 8 mode.

Kører jeg den i Chrome, så kan jeg godt vælge noget i menuen, men skal lige vente på at den går ind i rodlinket og udvider sig igen, før jeg kan få den frem.

Kunne forestille mig at det er det samme på en telefon. Har ikke testet.



hej Martin

Generelt set en pæn side. Farvevalget er godt tilpasset til hinanden, selvom jeg måske havde foretrukket noget med nogle nødebrune nuancer som kontrast til det grønne, eller eventuelt en pæn te-orange farve.

I IE8 virker top-menuen slet ikke før du peger på den og så popper resten af siden ned fordi den foldes ud og skubber resten af siden længere ned.
Flere af billederne såsom kaffeikonet i den venstre menu vises først når man peger på det, og samme gør sig gældende ved facebook og twitter.

Under under-punkterne (fx. grøn te) vises straks alle salg-varerne og efter dem en beskrivelse af kategorien. Jeg havde foretrukket at en kort udgave blev sat i toppen med mindre tekst.
Fx "Grøn te har vundet sin plads i den vestlige kultur" og afsnittet under kunne gøres mindre og sættes ovenover varerne for at introducere folk til kategorien.
Efter alle varerne ville jeg placere "Få sat din forbrænding op med grøn te" som er en slags bonusinformation, og fortæller ikke direkte så meget om teen.

På forsiden havde jeg gerne set et lidt større billedudvalg der viser de forskellige produkttyper der sælges for at lokke mig længere ind som bruger.



Titel på siden er Rooibos og ikke noget som helst med Kaffe og Te som din side ellers skulle hedde ifølge dit top-logo/tekst?



Hej Martin,

Solidt arbejde. Jeg kan rigtigt godt lide farve sammensætningen. Dog synes jeg du skal lave dig en 404 side, så du kan slippe af med den grimme standard side :) ( http://www.te-og-kaffe.dk/asdasd ).



Siden er fin. Vil fokusere på linkbuilding, marketing og indhold.
Man kan nemt komme til at bruge for meget tid på opsætning og design.



Super mange gange tak for alt feedback!

Har lidt at arbejde med endnu kan jeg se :O



t