Problem med td autowidth

Tags:    html css

Hej Udvikleren.

Jeg har siddet og bøvlet lidt med en tabel, der bare ikke vil som jeg vil.

Problemet er, at jeg har 6 kolonner, 3 med fast bredde og 3 der skal fylde resten af bredden. Tabellen er sat til 100% af body width.

Jeg kan godt få lavet tabellen, men når der kommer indhold i, så går det helt galt. Særligt når jeg skal have indholdet til at fylde 100% af en af de kolonner med autobredde.

Jeg har genskabt problemet i den her fiddle, hvor den øverste tabel viser den struktur jeg skal bruge, og den nederste viser problemet.

En eventuel løsning skal være kompatibel med IE9, hvilket gør at flexbox og gridlayout er udelukket.

Jeg har overvejet at ordne det med JavaScript, men vil gerne undgå det.

Håber på en fornuftig løsning på problemet :D2 svar postet i denne tråd vises herunder
0 indlæg har modtaget i alt 0 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Jeg håber ikke du bruger tabeller til layout :P


Jeg har leget lidt med, hvordan det kunne gøres: http://jsfiddle.net/APF88/1/Indlæg senest redigeret d. 29.04.2014 18:10 af Bruger #17081
Mjaa, det er nu til præsentation af data. Det er mange år siden, at jeg har brugt tabeller til det grundlæggende layout :)

Dermed sagt, så kan det godt være at det er div-vejen jeg skal. Dog har din fiddle samme problem den jeg postede: http://jsfiddle.net/APF88/2/ :( Så ellers lige så godt ud :)

Jeg har også prøvet at lade være med at have den nestede div, og så tilføjet truncate klassen til div'en (uden width: 100%; ), men det er det samme.Indlæg senest redigeret d. 29.04.2014 22:37 af Bruger #16372
t