Web Nørder søges

Tags:    webdesign

<< < 12 > >>
Vi er en gruppe der er i gang med at starte Danmarks helhjertede miljøparti – et søsterparti til miljøpartierne i Norge og Sverige.
Vi synes at der i Danmark er brug for et politisk parti, der sætter miljø, klima og medmenneskelighed først. Miljøpartiet De Grønne vil kæmpe for øget brug af vedvarende energi, genanvendelse af råstoffer, genbrug og stop af ressource og mad spild, grøn teknologi og IT sikkerhed.

Vi har brug for hjælp, til at få vores website www.mdg.dk til at blive det sejeste, mest nytænkende og kommunikative i dansk politik.
Vi vil gerne prøve, at bygge på en mere dialog formet kommunikation. Vi vil gerne tænke kommunikation på en ny måde og give plads til at der kan tænkes anderledes. Vi tænker, at det måske kunne være en god mulighed for, at få noget erfaring samtidig med at prøve nye og anderledes ideer af.
Web på forkant.

Da vi er et nyt parti, uden de stor midler, bliver lanceringen af Miljøpartiet De Grønne, lidt ligesom børne TV i 70’erne med Poul Nesgaard, som ikke var low budget, men no budget - så vi har en spændende kreativ opgave for os.
Så vi håber, at der findes en eller flere seje web-nørder med et grønt hjerte på rette sted, som har lyst til at blive De Grønnes webteam, som kan være med til at løfte dansk politik, også webmæssigt ind i fremtiden.


De bedste hilsner

Claus Hansen
Initiativtager
Miljøpartiet De Grønne
claus@mdg.dk

www.facebook.com/miljopartietdegronne2014
www.mdg.dk (Den glade amatør)




Indlæg senest redigeret d. 03.12.2014 10:07 af Bruger #21050
12 svar postet i denne tråd vises herunder
6 indlæg har modtaget i alt 26 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Det lyder da som om i er Alternativet 2.0 :) Hvordan adskiller i jer fra dem?



<< < 12 > >>
t