Gæsteposts fra læsere og bedre placering på google

Tags:    wordpress seo

<< < 12 > >>
Hej udviklere
Vi er i gang med at starte en ny rejse blog op, hvor vi gerne vil hjælpe folk med at få mulighed for at rejse mere. Det vil vi gøre gennem at dele vores erfaring med at rejse billigt og så pengene rækker længere. Vi har masser af erfaring med at rejse og en masse gode historier, men vi vil gerne vide hvordan vores indhold kommer ud til flest mulige. Vi har for øjeblikket ikke noget indhold på siden, men det kommer løbende. Vi håber at der er nogen af jer der vil dele jeres erfaring med hvordan vi får vores side til at rangere højere på google.
Vi har samtidig en udfordring i forhold til at vi gerne vil give vores læsere mulighed for at kunne dele deres erfaringer på siden også. Så er der nogen af jer der ved om der er en funktion i WordPress så læsere kan dele deres historie?

Vores hjemmeside er: www.flyprice.dk
17 svar postet i denne tråd vises herunder
2 indlæg har modtaget i alt -9 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Det firma jeg arbejder for driver en del portaler med både selve rejserne og muligheder for at finansiere rejser og ferie
Som f.eks den ovenstående side.

Hvis i er interesserede i at lave et samarbejde er jeg sikker på der er god mulighed for at lave noget der er spændende for begge parter :)

Mvh :)


Dit opslag er intet andet end reklame. Du svarer på et gammelt opslag uden at give et reelt svar.

Skrid med din reklameHej Peter
Jeg ved ikke om det giver en bedre placering på Google, det har jeg desværre ikke så meget erfaring med. Men du kan eventuelt kontakte nogle erfarende gutter på dette område, jeg kan varmt anbefale https://obsidian.dk/.

Jeg kender en anden hjemmeside som gør det med gæsteindlæg på https://www.billigeflybilletter.dk/, om de er succesfulde med det, tør jeg ikke sige.I forhold til SEO og google.
Det giver ikke gode karakter hos google, med undersider unden indhold( text og billeder ). En underside skal først være synlig, når der er indhold :DEt forslag er at I prøver https://ahrefs.com/ som er et system som hjælper med at finde jeres placeringer og giver en masse data til hvordan I kan forbedre det i forhold til konkurrenterne via keywords, content og meget mere.I bør hyre et seo-firma til at hjælpe med jeres online markedsføring, da i allerede laver nogen alvorlige fejl på siden, som kan skade jer fremadrettet.Rigtig fint og letgenkendeligt domæne. I mine øjne skal I enten selv bruge en masse tid på at lære om SEO. Alternativt så find et bureau, der kan hjælpe jer. Hvis I interesserer jer for den del af virksomheden, så er det muligvis bedst selv at lære i fx 3 - 6 måneder og samtidig tage action på alt det I kan læse jer frem til på nettet. Derefter kan I så overveje om I vil have hjælp ude fra. Men det afhænger jo helt at jeres tidshorisont og om I selv ønsker at lære SEO. Det er en god kunnen at besidde, i hvert fald.

Held og lykke med projektet.Man kan komme rigtig langt ved at gøre det selv. Muligvis laver man et par fejl, men i jeres tilfælde vil SEO være en så grundliggende del projektet, at i lige så godt kan lære det fra start af. Det er klart, at man kan få bureauer til at lave benarbejdet, men der er ingen tvivl om, at de i mange tilfælde tager mange penge for noget i selv kunne have gjort. Kast jer ud i det.

Jeres website ser allerede stærkt ud.

God vind!

Anton Arnesen
Boligadvokat24Jeg tror at det er vigtigt at I finder en balance mellem at skrive content artikler med både long tail og short tail keywords. Jeres site ser godt ud og jeg ville anbefale at I fokuserer mest på long tail content da dette i sidste ende giver langt bedre page rank :-) Fortsæt det gode arbejde!

Mvh
Victor
HilfrRolig rolig, kan se nogle allerede skriver at i allere skal hyre et SEO virksomhed som Obsidian. Med mindre i har en god pose penge så lad være. De er ikke billige på markedet.

Der er mange ting i selv kan gøre.
Her er nogle af de ting i kan arbejde med.

1. Du skriver at i ikke har så meget indhold på siden. Se det er en af de vigtigste faktorer som gøre at i kommer til at ranke.

2. Indgående links.

3. Intern omtimering af den linkbare struktur.

4. Oversæt siden til dansk. Kan se en del af jeres hjemmeside stadig er på engelsk. Det er et no go. Det viser bare kunderne at i ikke er alvorlige med jeres projekt. Nogle steder står der "Læs mere" mens andre steder står der "Read me" osv.

5. I har mange tynde sider som "Om os" eller "Regler om håndbagage" der meget lidt tekst. Dette bliver katagoriseret som tyndt indhold og det kan google ikke lide og det er hele siden der bliver straffet. Sæt follow, no index på sådan nogle sider eller tilføj mere indhold på de specifikke sider.

6. Jeres Sumo nyhedsbrev der dukker op på hver eneste side er fandme irriterende især fordi de fylder så meget af siden. OG tro mig det er ikke kun mig der bliver irriteret af den. Få den optimeret enten af den kun komme op 1-2 gang eller også at den ikke fyder så meget, det er meget irriterende at lukke ned for den hele tiden.

Det er små 6 ting i kan arbejde med :)

God jul herfra.

Alt efter hvor hurtigt I vil indekseres, og hvor god en placering på Google i ønsker, kan man jo vurdere om man selv skulle lave lidt SEO.

Det kræver nogle års erfaring at blive en dygtig SEO Optimerings specialist og det kræver også en del købesoftware for, at kunne måle og teste om en hjemmeside er ordentligt SEO optimeret.
Men træder man forsigtigt frem, og læser på lektien kan det godt lade sig gøre at få en fornuftig placering. Jeg har skrevet lidt om "lav selv SEO" her, hvis du mangler lidt læsestof om emnet.

Held og lykke med din SEO :)
Mvh Sanne<< < 12 > >>
t