Gæsteposts fra læsere og bedre placering på google

Tags:    wordpress seo

<< < 12 > >>
Hej udviklere
Vi er i gang med at starte en ny rejse blog op, hvor vi gerne vil hjælpe folk med at få mulighed for at rejse mere. Det vil vi gøre gennem at dele vores erfaring med at rejse billigt og så pengene rækker længere. Vi har masser af erfaring med at rejse og en masse gode historier, men vi vil gerne vide hvordan vores indhold kommer ud til flest mulige. Vi har for øjeblikket ikke noget indhold på siden, men det kommer løbende. Vi håber at der er nogen af jer der vil dele jeres erfaring med hvordan vi får vores side til at rangere højere på google.
Vi har samtidig en udfordring i forhold til at vi gerne vil give vores læsere mulighed for at kunne dele deres erfaringer på siden også. Så er der nogen af jer der ved om der er en funktion i WordPress så læsere kan dele deres historie?

Vores hjemmeside er: www.flyprice.dk




17 svar postet i denne tråd vises herunder
2 indlæg har modtaget i alt -9 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Alt efter hvor hurtigt I vil indekseres, og hvor god en placering på Google i ønsker, kan man jo vurdere om man selv skulle lave lidt SEO.

Det kræver nogle års erfaring at blive en dygtig SEO Optimerings specialist og det kræver også en del købesoftware for, at kunne måle og teste om en hjemmeside er ordentligt SEO optimeret.
Men træder man forsigtigt frem, og læser på lektien kan det godt lade sig gøre at få en fornuftig placering. Jeg har skrevet lidt om "lav selv SEO" her, hvis du mangler lidt læsestof om emnet.

Held og lykke med din SEO :)
Mvh Sanne


Og du laver selv lige samme nummer med at svare på et old-gammelt opslag.... ligegyldig Reklame og ikke andet



Det der skal til som Sanne også skriver det er viden og erfaring med SEO. Der masser af forskellige faktorer der spille ind i forhold til ens placeringer på google.

Bare vid at rejser, billetter osv det er en hård branche at komme ind i :)



SEO er en kæmpe gråzone, hvor specialister mener vidt forskellige ting. Klar der er ting, som er åbenlyse og du bør have fokus på i SEO sammenhæng, men lad være at tro på alt og alle.. Som marketingsmand er det bedste svar - test dig frem!

Martino
Handyhand.dk



Yes, du skal have et plugin der kan lade dine besøgende oprette en profil og skrive historier. Det er en rigtig god måde at skabe organisk content på, og i vil derved rangere på en masse long-tail keywords såvel som primære keywords.

I slipper også selv for at skulle skrive en masse content.

Jeg er til dagligt CEO i et SEO bureau ved navn Bonzer, og du skal være mere end velkommen til at sende en mail, og så vil en af vores medarbejdere hjertens gerne udarbejde en gratis SEO analyse af siden samt kigge på fremtidige muligheder og strategier.

Vi er også selv ved at lave en lignende side internt https://www.gratis-tips.dk/, hvor brugere også skal kunne engagere med sitet.



Der findes mange forskellige muligheder for at SEO optimere. De fleste er gratis, men nogle af de gode koster også lidt mønt. Men sådan er det. Trafik skal jo helst ikke være gratis. :)

Prøv at google dig lidt omkring, måske der popper noget spændende op!



Jeg vil klart anbefale jer at få mere indhold på siden, da google sætter onsite seo højere og højere når vi snakker rangering. Linkbuilding har ikke fuldstændig mistet sin værdi, men den er helt klart faldet igennem tiden.



Det firma jeg arbejder for driver en del portaler med både selve rejserne og muligheder for at finansiere rejser og ferie
Som f.eks den ovenstående side.

Hvis i er interesserede i at lave et samarbejde er jeg sikker på der er god mulighed for at lave noget der er spændende for begge parter :)

Mvh :)



<< < 12 > >>
t