Hvilken type firewall software?

Tags:    sikkerhed

Hej Udvikleren,

Vi bruger wordpress på vores website, og jeg er interesseret i at høre hvad andre her gør ift. website sikkerhed. Har i eller eller planlægger i at køre firewall på jeres website(s)?

For at gøre det enkelt for mig ift. at samle svarene op, har jeg lavet denne lille formular.

https://app.tabsurvey.com/qL2T2/default

Håber at i vil hjælpe os,

:D4 svar postet i denne tråd vises herunder
0 indlæg har modtaget i alt 0 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Firewalls har sådan set intet med website sikkerhed at gøre. Firewalls lukker af for visse typer af internet forbindelser, men dit website skal jo være tilgængeligt for dine brugere, så firewallen skal give adgang til web serveren.

Man kan så sige, at hvis man bruger WordPress som CMS, så er man ikke særligt sikkerhedsbevidst. WordPress har markedets værste historik hvad angår sikkerhedsbrister, og det ser ikke ud til at stoppe lige forløbig.Der er adskillige aspekter i at sikre din webserver.
Firewall, DNS-firewall, Proxies, Webserveren selv, IDS, DDOS prevention teknikker mm.

At sige at en firewall ikke er med til at beskytte ens hjemmeside, er ikke rigtigt. Det hele hænger sammen.Nu gik spørgsmålet på web og ikke det samlede system.

En firewall lukker af for visse typer af trafik. Web trafik er én af disse typer, men skal netop tillades i dette tilfælde, så nej, i forhold til web (som var OPs use case) så har firewallen ikke den store beskyttelse. Der er så meget andet man kan gøre.t