Lære ASP.NET

Tags:    asp.net

<< < 12 > >>
Hej

Det er sådan at jeg er nok ved at køre træt i php og derfor kun jeg godt tænke mig at lærer asp.net at kende lidt bedre, jeg lege lidt med det da jeg gik på RTS hvor man fik love til at lege med asp.


Jeg vil gerne prøve give det en chance og få afklart om det er mig eller hvad det er. :)


Da jeg gik på rts fik jeg kun love til at lære lidt med det i 1 dag.


Grund til at jeg gerne vil prøve det er fordi der mange som snakker om det er fedt og nemt og mange kan lave det hele lokale til at start med.

Jeg overvejr ikke nu og her at gå over til asp.net da jeg er utrolig glad for php men jeg er bare nok køret træt i det og bare i det hele taget ikke gider at lege mere med det lige pt :)

Håber du kan fælge mig?


Jeg vil høre om du/i kender nogle steder hvor man still og roligt kan lærer asp.net helt fra bunden af og bare køre still roligt op og af. :)


Hilsen Jesper P




11 svar postet i denne tråd vises herunder
0 indlæg har modtaget i alt 0 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
frameworks har ofte også den gode egenskab at de er lavet på baggrund af en masse forskellige design patterns, som man så ikke selv behøver at bekymre sig om. F.eks. benytter langt de fleste PHP frameworks sig af design paradigmet angående MVC, og giver dig en grundlæggende struktur til dette. Desuden tilbyder de som det også er sagt en masse værktøjer, som du som udvikler kan benytte dig af hvis du har behov for dette.

Jeg er enig i at det er en god ide ikke kun at kunne et programmeringssprog grundlæggende, men også benytte værktøjer der samarbejder med dette sprog, eller endda er bygget i det, og her er frameworks et godt sted at starte.


Så vil jeg klart blive i php og arbejde med frameworks. (Dog skal lige har gjort min side færdig efter det som jeg ske for nogle siden)



<< < 12 > >>
t