Hvad arbejder i med til dagligt?

Tags:    programmering

<< < 12 > >>
Hej udviklere.

Hvad arbejder i med til dagligt, og hvilken uddannelse har i? Nævn gerne teknologier, projekter, om i har arbejdet i udlandet, startet egen virksomhed osv. Jeg synes at det kunne være spændende at høre om. Hvis i har nogle gode råd til en ung udvikler, er også velkommen til at skrive i tråden.

Jeg læser selv til datamatiker på 5. semester i Aalborg, hvor jeg driver mit eget webbureau og hjemmesider ved siden af.

Jeg har kigget lidt på artificial intelligence, selvkørende biler og robotter i min specialisering, som jeg synes er meget spændende. Jeg overvejer at bygge en professionsbacheloruddannelse i softwareudvikling eller webudvikling ovenpå datamatikerne. Jeg kan godt lide ucn's tilgang med en masse praktisk arbejde, hvor der er god plads til selvstudie og egne projekter.
Hejsa

Jeg blev uddannet datamatiker for knap 3 år siden. Arbejder i en mindre virksomhed der hedder ITXPRESS, hvor jeg primært arbejder på vores eget produkt Anysense og løsninger til landbruget.

Mine arbejdsområder spreder sig over udvikling (Backend C#, Web (ASP.NET MVC, WCF, WebAPI, JavaScript), Windows 8.1 og desktop WPF), kunderådgivning, support og andre adhoc opgaver.

Flere detaljer står på min profil og LinkedIn.Jeg er uddannet Webintegrator & Datamatiker, gik i gang med bacheloren i webudvikling, men droppede ud efter de første 2 måneder. Det er omkring 2 år siden, efter at have været i et startup, har jeg lavet mig eget konsulent firma.

Jeg sidder hovedsageligt med Elixir Lang, Phoenix, Ruby( on Rails), PHP, Drupal, Sysops. Og så har jeg også siddet en del med EmberJS, Angular, og Restful services :-).

Er også til at finde på linkedin :-) https://dk.linkedin.com/pub/martin-elvar/51/6b/9bb
Heeyoh

Jeg er uddannet Webintegrator for en små 5 år siden efterhånden(vil dog gerne have noget mere uddannelse, enten noget Datamatiker eller Bachelor måske)

Arbejder pt. som en "jack of all trades" kind of guy på ZBC(Skole), dvs. både programmering(ASP.NET C#, javascript, Python, primært interne appkliationer)og infratruktur/Netværk

hope it helps! :-)


best regards

BakahrIndlæg senest redigeret d. 25.09.2015 10:14 af Bruger #9576
Blev datamatiker for 16 år siden.

Er pt. ansat som "specialist", hvilket vel bare betyder udvikler/alt-mulig-mand tænker jeg.

Arbejder pt. med SOA Management værktøjer (Akana's API Gateway osv.), men når jeg ser mit snit til det programmerer jeg back-end systemer og integration i C#, Java eller WebMethods (eller egentligt hvad som helst).

Af og til lander der noget vedligehold eller fejlhåndtering på bordet, og så er det gerne Python, C#, Oracle PL/SQL eller noget helt andet det handler om.

Kunne godt tænke mig at bestemme lidt mere, men tanken om at blive arkitekt og tegne firkanter, holde møder, svare emails og tale buzz hele dagen - uden at se en linie kode ever ... ja den skræmmer mig lidt.
Har mødt for mange mere eller mindre virkligheds-fjerne af den slags i min karriere.Jeg blev uddannet paa et Engelsk univeristet som spil programmoer. Det har ledt til mange spaendende jobs her i England og en enkel i Amsterdam. Pt. arbejder jeg i London for et pruduktion hus, hvor min afdeling fokuserer paa virtual reality. I mit tidligere job arbejdede jeg i Amsterdam for et AAA spil firma som er ansvarlig for en raekke Halo spil. Tiden foer mit ophold i Holland, har jeg arbejdet for nogle spil/simulation virksomheder i England. Du kan laese min CV paa www.Pixie3D.com

SorenJeg er uddannet datamatiker og multimediedesigner og afsluttede min uddannelse for cirka 5 år siden. Jeg har arbejdet lige siden uddannelse og lige nu arbejder jeg ved smartweb.dk. Hvor jeg arbejder med webudvikling på vores platform.

Jeg arbejder primært med web, som i vores tilfælde er en blanding af PHP, Smarty, HTML, CSS, Javascript, jQuery og Angular.

Jeg bruger min tid på at lave alt fra estimater og udvikling af kundeopgaver til langsigtet planlægning og implementering af ændringer på platformen. Og så er der også en del vedligeholdelse som bugfixing eller optimering af allerede implementerede features.Jeg startede som supporter og blev tilbage i halvfemserne konsulent på og udvikler af et ERP-system. De sidste 5 år har jeg dog arbejdet som .NET udvikler. Jeg er edb-assistent fra 1991 og har senere taget en akademiuddannelse om aftenen.Jeg blev uddannet som datamatiker for en 15 år siden (i Aalborg) og arbejdede fire år med programmering af mobiltelefoner (det var før iPhone/Android tiden).

Siden da har jeg arbejdet hos CEGO som står bag komogvind.dk og spilnu.dk som ledende spiludvikler. Jeg selv arbejder primært med backendudvikling, frameworkudvikling og udvikling af værktøjer til vores spiludviklere.

Jeg arbejder primært med C, JavaScript, PHP, Java, Python og Bash og udelukkende på Linux.

Derudover interesserer jeg mig meget for lowlevel programmering (assembly og Linux kernel) og Blackhat teknikker og spiller med i en del CTFer (Capture The Flag). Jeg har afholdt fire CTF konkurrencer i Danmark sammen med Prosa fagforeningen...en slags danmarksmesterskab i hacking.

Tror, det var det. Spændende tråd iøvrigt.Jeg har en bachelor og en kandidat fra CBS i erhvervsøkonomi og datalogi, cand.merc.dat. Har arbejdet for Nordea de sidste 5.5 år, senest som Senior Lead Developer.

Er netop startet nyt job i et tech-startup der hedder Semmle, og flytter til Manhattan imorgen, hvor jeg skal arbejde fra. Her skal jeg primært være ude hos vores kunder og hjælpe dem med at optimere værdien af vores værktøj, samt deltage i demonstrationer og kundemøder.

Bliver pænt spændende :-)Datamatiker for 13 år siden fra Aalborg. Har noget Softwareingeniør fra Aalborg Universitet samt en Master i IT med speciale i softwarekonstruktion fra Århus Universitet.

12 år som supporter, backendudvikler, arkitekt. Med fokus på udvikling i .NET

Er i dag selvstændig hvor jeg blandt andet laver digitale skilte til virksomheder og driver et webbureau i Aalborg.<< < 12 > >>
t