Hvad arbejder i med til dagligt?

Tags:    programmering

<< < 12 > >>
Hej udviklere.

Hvad arbejder i med til dagligt, og hvilken uddannelse har i? Nævn gerne teknologier, projekter, om i har arbejdet i udlandet, startet egen virksomhed osv. Jeg synes at det kunne være spændende at høre om. Hvis i har nogle gode råd til en ung udvikler, er også velkommen til at skrive i tråden.

Jeg læser selv til datamatiker på 5. semester i Aalborg, hvor jeg driver mit eget webbureau og hjemmesider ved siden af.

Jeg har kigget lidt på artificial intelligence, selvkørende biler og robotter i min specialisering, som jeg synes er meget spændende. Jeg overvejer at bygge en professionsbacheloruddannelse i softwareudvikling eller webudvikling ovenpå datamatikerne. Jeg kan godt lide ucn's tilgang med en masse praktisk arbejde, hvor der er god plads til selvstudie og egne projekter.




Hejsa,

Sjovt at se hvor mange af jer der er uddannet.

Jeg startede med at kigge på HTML og CSS da jeg var 12, og er idag 19, og kan HTML, CSS, PHP, SQL, SEO og JavaScript + alt det tilhørende som jQuery, Angular, diverse PHP frameworks osv. Har aldrig været under en programmeringsuddannelse.

I år blev jeg færdig på Handelsgymnasitet i Svendborg, og er nu startet fuldtid i mit eget webbureau jeg har sammen med 2 partnere. Det hedder Youfront



Jeg er SCRUM konsulent og arbejder derudover med lidt affiliate marketing :-) - så mest en IT mand :-)



Uddannelse: Laborant samt Multimediedesigner

Arbejder som Laborant, samt grafiker :)



Tak for nogle gode og uddybende svar. Det er altid spændende at høre hvad andre udviklere laver til dagligt. :)



Uddannelse: Laborant samt Multimediedesigner

Arbejder som Laborant, samt grafiker :)


Graborant?
:)

Ser for mig at du nok leverer de flotteste spektrumanalyse rapporter i landet ;)



Long time lurker her:

Jeg er pt i gang med at tage min kandidat på IT-Universitetet i københavn. Herunder har jeg speciale på UX og Design. Har ved siden af studiet et studiejob hos brugtecomputere.dk hvor jeg står for optimering og UX. Fritiden går dog med at rode med IoT, er pt i gang med dashboard og forbindelses-hub til Z-Wave enheder, håber lidt at kunne fokusere mere på det efter studiet.

Startede også ud med en Multimediedesigner uddannelse, dog uden Laborant oveni, så jeg kan desværre ikke tage den præstigefyldte titel af "Graborant" på mig. :(



Indlæg senest redigeret d. 15.10.2015 16:42 af Bruger #21256
Vær hilset,

spændende tråd!

jeg er selvudlært webudvikler, og er pretty much gået standardvejen HTML->CSS->JS->PHP og lige så stille udbygget med diverse libraries - det tætteste jeg kommer på en relevant uddannelsesmæssig baggrund er Matematik på A-niveau.

Jeg studerer markedsføringsøkonom på 1. år, og er derudover iværksætter med mit eget lille webbureau, og er derudover i gan gmed et start-up omhandlende foredragsholdere - derudover lavede jeg engang sportstid.dk, fordi min helt store passion er sport, men som I jo alle kan konkludere ved selvsyn nu, er dét projekt stagneret.

Jeg vil primært kategorisere mig som backendudvikler, og foretrækker at benytte PHP + Laravel.





Virkelig spændende tråd!! :)

Jeg er i gang med web-integrator med asp.net / C# delen, senere skal jeg på VUC og læse matematik på B og der efter skal jeg på datamatiker uddannelse,

Ved siden at alt det her arbejder jeg med min større hjemmeside som hjælpe ordblinde til en langt bedre hverdag

Har tidligere arbejdet med php / mysqli men er hoppe væk fra det.



Hvad arbejder i med til dagligt, og hvilken uddannelse har i? Nævn gerne teknologier, projekter, om i har arbejdet i udlandet, startet egen virksomhed osv. Jeg synes at det kunne være spændende at høre om


Jeg blev uddannet som Datateknikker (før kaldet Datafagteknikker) uden speciale (gammel reform) i 2013.

Jeg har speciale i Linux / Unix samt netværk, som overbygning er jeg selv lært i (programmering) Java, SQL, JSP og (scripting) Awk, Sed, Bash, HTML5, CSS3, og JS.

Jeg arbejder med alt fra
Hardware køb & opsætning
Daglig drift af servere og netværk
Sikkerhed
Generering af data udtræk med Awk & Java samt visuel presentation med webprogrammering.



<< < 12 > >>
t