Ny social hjemmeside

Tags:    feedback

<< < 12 > >>
Hej,

Jeg håber i lige ville prøve at kigge på den, og skrive hvad i synes om siden

Grunden til den er lavet, det er for nogle venner og jeg, er blevet træt af facebook, at de bare sælger oplysninger videre, og derfor har vi lavet denne side.
Og efterhånden som den bliver større, laver jeg/vi flere funktioner, der ville komme lidt konkurrencer m.m. :D

Jeg er i gang med at lave, så brugerne der ville ofre lidt tid på siden, kan tjene lidt penge. Jeg offentliggøre hvordan inden for en til to måneder.

Men det første er lige at få den igang først. :)

Den er stadig under opstartsfacen. Så jeg/vi ville blive glade for at høre jeres mening.

På forhånd tak for hjælpen :)



Indlæg senest redigeret d. 23.07.2013 17:25 af Bruger #17319
14 svar postet i denne tråd vises herunder
4 indlæg har modtaget i alt 22 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Jamen, det hele er jo sagt.

Hvorfor skal vi have flere sociale hjemmesider som dybest set bare fortæller os hvad vores venner og familie laver?
-Hvis man har en idé til en ny form for social hjemmeside, som man mener kan få succes er det i orden. Desuden er det komplet umuligt at konkurrere med Facebook.

Desuden, hvis man nu beslutter sig for at tage kampen op, skal man gå langt væk fra Facebooks koncept, og skabe sit eget. Det tager tid, ja, men vi har ikke brug for at reklamere for det nye Facebook via Facebook. For hvem ville bruge det?





Jeg skal ikke være en gammel sur mand... Men har verden ikke sociale netværk nok?

The Oatmeal forklarer min holdning pænt godt i denne lettere sarkastiske tegneserie:
http://theoatmeal.com/comics/websites_stop



Hvorfor den ene reklame i bunden af siden... Desuden syntes jeg at farvekontrasten minder meget om facebook... I burde måske adskille jer mere fra dem.

selve siden minder alt for meget om Facebook... bare se jeres profil sider -.-



Indlæg senest redigeret d. 07.08.2012 20:05 af Bruger #4487
Det flyder med sociale tjenester på nettet ja, og det er nok tæt på umuligt at komme rigtigt ind på markedet og få en andel. På et tidspunkt går vi jo også imod den nye web 3.0 generation, hvor der kommer helt nye måder at socialisere sig på. Der er allerede nogle få på markedet.

Om ikke andet så kan man helt sikkert bruge erfaringen af at prøve sig med sådan et projekt. Det er sådan man lærer og udvikler sig, samt muligvis skaber sig et større netværk.



Jeg er meget enig med Martin. Det skriger langt væk af Facebook, og det er absolut et minus, hvis i gerne vil have succes med jeres foretagende. Find et andet farvetema, og vær lidt kreativ med content setup'et af jeres vigtigste elementer, eksempelvis profilsider mv.



Ja det ligner meget et facebook ripoff.
Måske skulle i skrive om hvorfor i har lavet sådan og hvorfor folk skulle bruge den i stedet for facebook ?



Hejsa Chris

Jeg undrer mig lidt over et par ting..

Du har en knap der hedder "Go to mobile"..
Hvorfor skal man trykke på en knap for komme til det? Det skal den selv gøre automatisk når den kan se du kommer fra et mobile device, men synes det er helt hul i hovedet at den er vist på siden når jeg sidder på en stationær med en 22" skærm..
Jeg ville mene den skal gå i mobile-version når du går ind på et mobile device og så kan man der vælge at man vil have den normale på din iPad, smarthphone, tablet etc..
Desuden når man så klikker på mobile site så vises kun login-delen og ikke en masse tilgængelig information uden at være logget ind ligesom man kan når det ikke er mobile.
Det skulle helst være samme oplevelse (eller meget tæt på) med samme muligheder, blot tilpasset mobilen for at optimere den gode oplevelse.

Dine menuer kan jeg ikke helt finde hoved og hale i.
Det øverste virker som "top menuer" og det under virker som en undermenu, men ændrer sig ikke under de forskellige top-menu punkter.
Kun home bliver markeret mørk når man klikker på den, og de andre beder dig blot om at logge ind - så bør de ikke først vises når man er logget ind på siden?
Virker som noget der er på ens profil når man er inde og har en bruger, men ikke noget brugbart når man bare er besøgende uden et login.

Underkategoerier (undermenuer)
Synes det er godt i har en FAQ i højre side til fx billeder for giver brugbar information nemt, hurtigt og effektivt.

Dog kan det undre mig lidt jeres enormt store udvalg.
Der er blogs, forums, quizer, polls, billeder etc. og som om i forsøger at ramme alle "markeder" derude og kan være meget forvirrende for de fleste brugere da det er meget forskellige grupper og virkemidler og forcer forskellige grupper af ting har som kan have negativ impact på hinanden - plus det kan være svært for brugere at kunne se om de skal lave noget i et forum i stedet for at lave en poll.
Jeg ville begrænse det til at starte med og perfektionere et område så du ved det virker til dine brugere og henseender og så langsomt forsøge at åbne dine øjne for nye "markeder" og teste vandende lidt af da du ellers risikerer du overvælder de fleste brugere som bliver forvirrede og dermed irriteret på sitet fordi alle skal bruge alt (og dermed forkert) som ødelægger det for sig selv og andre og dermed bliver siden ikke til den succes du kunne ønske dig.

Billeder
Du kan som besøgende sidde og se folks billeder.. Er det meningen?
Man kan tweete, Synes godt om på facebook og +1'e dem. Er det noget brugeren selv kan bestemme for ikke sikkert alle vil dele alle billeder med alle og give alle (også besøgende) ret til at gøre disse ting..

Søgefunktionen skal den virke på noget specielt? Kunne ikke se hvad jeg kan søge på, kunne ikke finde ud af hvordan jeg kunne komme tilbage til oversigten nemt når den ikke fandt noget (udover tilbageknappen som ikke er intuitivt), og det billede der er kommenteret med min skat kunne jeg heller ikke finde det på.

Under forum kan man også dele enkelte indlæg? Jeg er ikke helt sikker på jeg forstår at man vil dele et indlæg? Hænge nogle ud? Var det ikke bedre at dele et opslag og dermed hele samtalen fordi man vil have hjælp i et forum uden at tage noget ud af kontekst og dele?

Virker meget som om at man vil være social og her skal være stedet hvor du udlever din indre exhibishionist (staveplade.dk?) med at alt du foretager på denne side kan deles, likes, shares på alle forums og langt ind i helvede og de fleste vil gerne selv kunne bestemme hvad og hvem, hvornår etc. ens indhold skal deles og virker ikke som om der er tænkt over alle scenarier.

Noget andet sjovt er at ved quizer skal du være logget ind for at svare på dem og bliver redirected til login-siden, men ved polls kommer der en pop-up?

Jeres søg oppe til højre virker også lidt sjovt.. Prøvede at trykke h og så fandt den alle brugere og de hedder ikke noget med "h".. Hvis den finder folk på andet end det åbenlyse navn eller lign. man kan se i søgeresultatet så eventuelt visualiser omkring den fundne person, side, quiz etc. hvad i indholdet for dette emne den fandt det søgte på for jeg kunne ikke gennemskue hvor den fandt h henne på dem.

Tag ikke dette som kritik, men jeg undres blot som besøgende på siden og påpeger det jeg ser. Håber det kan bruges..



Indlæg senest redigeret d. 07.08.2012 23:38 af Bruger #17215
Tak for jeres meninger, jeg tager imod det.

Jeg ville forsøge at lave nogle ting om, så den ligner lidt mindre facebook. Grunden til det, var at jeg tænkte det var nemt for alle at finde ud af, men jeg kan godt høre det nok ikke er det bedste at ligne helt så meget.

Jeg er stadig under opstartsfacen, så jeg vil lave lidt om de næste stykke tid, og håbe det bliver bedre. Jeg har også flere ideer der skal laves, men det kommer kun lidt efter lidt. Så det er ikke fordi den skulle ligne, og kunne bruges helt ligesom facebook.

Jamen hvorfor, ja det er fordi vi er trætte af at facebook snyder folk, og nogle gange sender noget til andre profiler, som man slet ikke selv har sendt. Og vi ville heller ikke sælge oplysninger videre, og vi kender nogle der var lidt trætte af "tidslinjen".

Men altså, jeg er også nybegynder, så jeg har meget at lære endnu, så jeg tager det hen af vejen. Jeg forstår godt jer der tænker at der er social hjemmesider nok, jeg er heller ikke færdig endnu langt fra. Der kommer mange flere funktioner, og det skal forhåbentlig hjælpe med at gøre siden, endnu mere unik i fremtiden. :)

csharper:

1#
Det er jeg også selv klar over, og det er også på min to do liste. Den skal selvfølgelig ikke være synlig.

2#
Jo det burde det, men et eller andet sted, så skulle man også være logged ind, før man kunne se alle de funktioner. Min plan er ikke at den skal være "helt" frit.

3#
Tak for det, den del er i gang med at blive oversat til dansk.

4#
Hmm, ja det kan jeg godt se hvad du mener. Det ville jeg tage til mig, og få kigget noget mere på :)

5#
Jeg er i gang med at få det lavet om, men nej det er ikke meningen. Det kan også være den helt forsvinder, hvis jeg vil gøre den mere overskuelig for brugerne.

6#
Søgefunktionen virker sådan: du vælger en kategori, så kan man skrive hvad man søger efter. Den kommer med forslag hvis du bruger den oppe i højre hjørne.

7#
Når du deler, så deler du hele tråden, enten til en ven, eller et andet socialt netværk. Eller et enkelt svar, hvilket jeg synes er smart nok, for hvis nu man kender en som mangler svar på noget kan man henvise til et bestemt svar. Så skal personen ikke selv lede hele tråden igennem, man kan nemt navigere tilbage til hele tråden.

8#
Hvad mener du med det? De bestemmer vel selv hvad de vil trykke like, share osv til, og til hvem der skal kunne se det?

9#
Det er fordi efter en quiz, så beregner den hvor mange procent du har svaret rigtig, og deler det. Og så kan man heller ikke snyde på den måde, men det kan man selvfølge på andre måder, hvis man skulle have lyst.

10#
De starter godt nok ikke med "h", men der er "h" i deres navne.

Det er helt fint med dine meninger, det var præcis det jeg skulle bruge netop denne tråd til. Jeg er bare glad for du ville bruge tiden, på at finde disse ting for mig :)



Indlæg senest redigeret d. 08.08.2012 00:46 af Bruger #17319
Chris

Glad for at kunne hjælpe.
#8
mener at hvis jeg ligger et billede ind på den side så vil alt og alle andre (også besøgende der ikke har en profil eller er logget ind) kunne like, share, tweete etc. og dermed har man pludseligt ikke selv så meget kontrol over det indhold man deler fordi hvis en fremmed uden login kan ovenstående ting så bliver det pludseligt "farligt" at dele noget..



Problemmer:

Du har et andet problem man kan sagtens lave en konto selvom man ikke er 13 (Jeg brugte 15/10/1999 som er min rigtige fødselsdato).
Det her er kontoen som jeg lavede http://soziallife.com/index.php?do=/profile-55/

Ider:
Ny "Add Friend" knap som ikke ligner Facebooks så meget.
Flere kategorier når man skal uploade videor (Tutorials, Computer, Art mm).




Indlæg senest redigeret d. 09.08.2012 10:07 af Bruger #17298
<< < 12 > >>
t